19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Yangın...Huzurevi Küle Döndü

Darıca 15.02.2017 - 18:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Yangın...Huzurevi Küle Döndü

Darıca Huzurevi'nde bu akşam saatlerinde çıkan yangında zemin kat tanınmayacak hale geldi.

Artık içinde huzurevi sakinlerinin yaşamadığı binada bu akşam saat 19.00 sularında yangın meydana geldi. Zemin katta bulunan ahşap masa ve çekyatların tutuşması ile başlayan yangın binanın alt katını olduğu gibi etkisi altına aldı. Darıca'da konuşlu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait iki adet  araçlar ile birlikte huzurevie gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri de yangının söndürülmesinin ardından binada bir araştırma yaptılar. Yangının çıkışı ile ilgili net bir neden bulamayan polis ekipleri ve itfaiye ekipleri alevlerin tamamen söndürülmesinin ardından olay yerinden ayrıldılar. Çevrede ki vatandaşların ifadelerine göre Huzurevinin yaşılar tarafından boşaltılmasının ardından kimliği belirsiz kişilerin meskeni haline dönüştüğü, bu kişilerin ısınmak için ateş yakmış olabileceği iddiasında bulunuldu.   HABER-FOTO: Adnan Ayvaz                
Darıca Huzurevi'nde bu akşam saatlerinde çıkan yangında zemin kat tanınmayacak hale geldi.

Artık içinde huzurevi sakinlerinin yaşamadığı binada bu akşam saat 19.00 sularında yangın meydana geldi. Zemin katta bulunan ahşap masa ve çekyatların tutuşması ile başlayan yangın binanın alt katını olduğu gibi etkisi altına aldı. Darıca'da konuşlu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait iki adet  araçlar ile birlikte huzurevie gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri de yangının söndürülmesinin ardından binada bir araştırma yaptılar. Yangının çıkışı ile ilgili net bir neden bulamayan polis ekipleri ve itfaiye ekipleri alevlerin tamamen söndürülmesinin ardından olay yerinden ayrıldılar. Çevrede ki vatandaşların ifadelerine göre Huzurevinin yaşılar tarafından boşaltılmasının ardından kimliği belirsiz kişilerin meskeni haline dönüştüğü, bu kişilerin ısınmak için ateş yakmış olabileceği iddiasında bulunuldu.

 

HABER-FOTO: Adnan Ayvaz

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.