Darıca’da yaprak dökümü

Darıca 21.12.2016 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’da yaprak dökümü

Devre arasına zirvenin 4 puan gerisinde giren Darıca G.B’de transfer dosyası açılırken, diğer yandan da yaprak dökümü başladı.

Sarı yeşillilerde Levent Kale ve Lokman Akyıldız’ın ardından Uğur Karakoç ve Rıdvan Sağlam’la yollar ayrıldı. Büyük beklentilerle Bayburt’tan transfer edilen ve ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Uğur takımdan ayrıldı. 26 yaşındaki futbolcunun Bodrum Belediyespor’la anlaşmaya vardığı öğrenildi. RIDVAN DA AYRILACAK Diğer yandan takımda mutsuz olduğu öğrenilen Rıdvan’ın Darıca G.B’den ayrılmak istediğini yönetime söylediği öğrenildi. Muğlaspor maçı kadrosunda da yer almayan yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.
Devre arasına zirvenin 4 puan gerisinde giren Darıca G.B’de transfer dosyası açılırken, diğer yandan da yaprak dökümü başladı.

Sarı yeşillilerde Levent Kale ve Lokman Akyıldız’ın ardından Uğur Karakoç ve Rıdvan Sağlam’la yollar ayrıldı. Büyük beklentilerle Bayburt’tan transfer edilen ve ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Uğur takımdan ayrıldı. 26 yaşındaki futbolcunun Bodrum Belediyespor’la anlaşmaya vardığı öğrenildi.

RIDVAN DA AYRILACAK

Diğer yandan takımda mutsuz olduğu öğrenilen Rıdvan’ın Darıca G.B’den ayrılmak istediğini yönetime söylediği öğrenildi. Muğlaspor maçı kadrosunda da yer almayan yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.