19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Yaz Başladı!

Darıca 08.06.2018 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Yaz Başladı!

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, dün karne alarak yaz tatiline başlayacak olmanın heyecanını yaşadı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem karne töreni Darıca Nenehatun İlkokulu’nda gerçekleşti. Karne törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, daire müdürleri, okul müdürü İbrahim Altun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. DARICA’NIN BAŞARI GRAFİĞİ YUKARIDA Karne töreninin açılış konuşmasını Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Oğuz, “Bu yıl 68 kurumumuzda 2 bin 536 öğretmenimiz, 39 milli eğitim çalışanı, 140 müdür ve müdür yardımcıları ile toplam 43 bin 923 öğrencimizin geleceğinin inşasını büyük bir fedakârlıkla hazırladılar. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sorumluluğumuzu biliyoruz. Darıca olarak tüm ilçeler arasında anaokulu okullaşma oranında, ulusal sınavlarda ve tüm başarı grafiklerinde artarak devam etmektedir. Derslik başına düşen öğrenci sayımız Türkiye ortalamasının çok güzel bir noktasındadır. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür eder bütün öğrencilere iyi tatiller dilerim.” dedi. SİZLERE ÖNEM VERİYORUZ İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bir konuşma yaptı. Kaymakam Karaman Nenehatun İlkokulu’nun bölgesinde çok büyük bir okul olduğunu belirterek, “Her geçen gün okulumuza olan ilgi ve alaka artıyor. Yaklaşık 50 bin öğrencisi olan Darıca’da, bu okulun pilot okul seçilmesinde sizlere verdiğimiz önemin bir göstergesidir.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Darıca Nenehatun İlkokulu anasınıfı öğretmeni Gülçin Ön ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘7 Bölge Türkiye’ gösterisi büyük beğeni topladı.  KÜBRA AKABALI
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, dün karne alarak yaz tatiline başlayacak olmanın heyecanını yaşadı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem karne töreni Darıca Nenehatun İlkokulu’nda gerçekleşti. Karne törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, daire müdürleri, okul müdürü İbrahim Altun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

DARICA’NIN BAŞARI GRAFİĞİ YUKARIDA

Karne töreninin açılış konuşmasını Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Oğuz, “Bu yıl 68 kurumumuzda 2 bin 536 öğretmenimiz, 39 milli eğitim çalışanı, 140 müdür ve müdür yardımcıları ile toplam 43 bin 923 öğrencimizin geleceğinin inşasını büyük bir fedakârlıkla hazırladılar. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sorumluluğumuzu biliyoruz. Darıca olarak tüm ilçeler arasında anaokulu okullaşma oranında, ulusal sınavlarda ve tüm başarı grafiklerinde artarak devam etmektedir. Derslik başına düşen öğrenci sayımız Türkiye ortalamasının çok güzel bir noktasındadır. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür eder bütün öğrencilere iyi tatiller dilerim.” dedi.

SİZLERE ÖNEM VERİYORUZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bir konuşma yaptı. Kaymakam Karaman Nenehatun İlkokulu’nun bölgesinde çok büyük bir okul olduğunu belirterek, “Her geçen gün okulumuza olan ilgi ve alaka artıyor. Yaklaşık 50 bin öğrencisi olan Darıca’da, bu okulun pilot okul seçilmesinde sizlere verdiğimiz önemin bir göstergesidir.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Darıca Nenehatun İlkokulu anasınıfı öğretmeni Gülçin Ön ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘7 Bölge Türkiye’ gösterisi büyük beğeni topladı. 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.