19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da yüzde 91 başarı!

Darıca 21.06.2020 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da yüzde 91 başarı!

BIYIK BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNE KONUŞTU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2020 faaliyet raporunu değerlendirmesinde, “366 performansta da yüzde 91’lik bir gerçekleşme oranı ile faaliyet raporumuzun başarılı bir şekilde yol aldığını görüyoruz” dedi. Göreve geldiği günden bu yana Darıcalılar ile bağını koparmayan, her fırsatta vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısına katıldı. Bıyık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2020 yılı faaliyet raporunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında değerlendirdi. CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM Seçim öncesinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ve sözlerini de yerine getirmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte cumhur ittifakı adayları olarak yola çıktığımız günden bu yana şehrimize hizmet etmek adına birçok çalışma gerçekleştirdik.  Gebze Bölgesi olarak metro projesi asrın projesiydi. Tek kalemde şehrimize kazandırılan bu projede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. GELECEĞİ KURTARMAK ADINA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ Darıca’da 70 milyon TL’lik bir altyapı çalışması yapılıyor. Biz günü kurtarmak adına değil, geleceği kurtarmak adına çalışmalar yapıyoruz. Yarınlara miras bırakmak adına ayaklarını yere sağlam basan projelerle yola çıkıyoruz. Büyükşehir belediyemizin yağmış olduğu millet bahçesinde sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Yeşil alanların ciddi derecede arttırıldığı, imar ve kentsel dönüşümler noktasında büyük atılımların yapıldığı, ‘Mutlu şehir Kocaeli’ sloganı ile çıktığımız bu yolda kültür-sanat-spor etkinliklerimize de büyük önem verdik. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Darıca’da 700 konutun kentsel dönüşüm startını verdik. YÜZDE 91’LİK BAŞARI Bütün bu dengeleri sağlarken tasarruflu adımlar atmaya da özen gösteriyoruz. 366 performansta da yüzde 91’lik bir gerçekleşme oranı ile bu faaliyet raporumuzun başarılı bir şekilde yol aldığını görüyoruz. Vatandaşlarımıza seçim öncesinde vermiş olduğumuz sözleri ise bir bir yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. AK Kadrolar olarak yatırımlarımız ve projelerimiz insanın hayatını kolaylaştırmak adına devam edecek. Durmak yok, yola devam!” HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...
BIYIK BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNE KONUŞTU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2020 faaliyet raporunu değerlendirmesinde, “366 performansta da yüzde 91’lik bir gerçekleşme oranı ile faaliyet raporumuzun başarılı bir şekilde yol aldığını görüyoruz” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Darıcalılar ile bağını koparmayan, her fırsatta vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısına katıldı. Bıyık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2020 yılı faaliyet raporunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında değerlendirdi.

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Seçim öncesinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ve sözlerini de yerine getirmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte cumhur ittifakı adayları olarak yola çıktığımız günden bu yana şehrimize hizmet etmek adına birçok çalışma gerçekleştirdik.  Gebze Bölgesi olarak metro projesi asrın projesiydi. Tek kalemde şehrimize kazandırılan bu projede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.

GELECEĞİ KURTARMAK ADINA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Darıca’da 70 milyon TL’lik bir altyapı çalışması yapılıyor. Biz günü kurtarmak adına değil, geleceği kurtarmak adına çalışmalar yapıyoruz. Yarınlara miras bırakmak adına ayaklarını yere sağlam basan projelerle yola çıkıyoruz. Büyükşehir belediyemizin yağmış olduğu millet bahçesinde sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Yeşil alanların ciddi derecede arttırıldığı, imar ve kentsel dönüşümler noktasında büyük atılımların yapıldığı, ‘Mutlu şehir Kocaeli’ sloganı ile çıktığımız bu yolda kültür-sanat-spor etkinliklerimize de büyük önem verdik. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Darıca’da 700 konutun kentsel dönüşüm startını verdik.

YÜZDE 91’LİK BAŞARI

Bütün bu dengeleri sağlarken tasarruflu adımlar atmaya da özen gösteriyoruz. 366 performansta da yüzde 91’lik bir gerçekleşme oranı ile bu faaliyet raporumuzun başarılı bir şekilde yol aldığını görüyoruz. Vatandaşlarımıza seçim öncesinde vermiş olduğumuz sözleri ise bir bir yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. AK Kadrolar olarak yatırımlarımız ve projelerimiz insanın hayatını kolaylaştırmak adına devam edecek. Durmak yok, yola devam!”

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.