GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da Zabıta eğitimden geçti

Darıca 18.11.2019 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da Zabıta eğitimden geçti

Darıca Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için kurum içi eğitimlere devam ediyor. Darıca Belediyesi, bu kapsamda Zabıta personeline yönelik hem mevzuat hem de davranış kuralları ve halkla ilişkiler konulu eğitim düzenledi. Darıca Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için kurum içi eğitimlere devam ediyor. Birimlere yönelik eğitim programlarına ara vermeden devam eden Darıca Belediyesi, hafta sonu Zabıta personeline yönelik eğitim düzenledi. Tebligat kanununun yanı sıra davranış kuralları ve halkla ilişkiler alanında da eğitimin verildiği seminerde güler yüzlü olunması ve vatandaşla daha iyi diyalog kurulması üzerinde hassasiyet gösterilmesi gerektiği vurgulandı. VATANDAŞA GÜLER YÜZLE HİZMET EDECEĞİZ Kurum içi eğitimi önemsediklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da “Görevini en iyi şekilde yapan zabıta ekibimiz, eğitimle birlikte vatandaşlarımızla arasındaki bağı güçlendirecek. Zabıta personelimiz sokakta belediyeyi temsil ediyor. Vatandaşlarımıza güler yüzlü hizmet, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek önceliğimiz olacak. Vatandaşla daha iyi ve daha sıcak diyalog kurmalıyız. Zabıta Müdürlüğü personelimize eğitimlerimiz farklı başlıklarla devam edecek” dedi.

Darıca Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için kurum içi eğitimlere devam ediyor. Darıca Belediyesi, bu kapsamda Zabıta personeline yönelik hem mevzuat hem de davranış kuralları ve halkla ilişkiler konulu eğitim düzenledi.

Darıca Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için kurum içi eğitimlere devam ediyor. Birimlere yönelik eğitim programlarına ara vermeden devam eden Darıca Belediyesi, hafta sonu Zabıta personeline yönelik eğitim düzenledi. Tebligat kanununun yanı sıra davranış kuralları ve halkla ilişkiler alanında da eğitimin verildiği seminerde güler yüzlü olunması ve vatandaşla daha iyi diyalog kurulması üzerinde hassasiyet gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

VATANDAŞA GÜLER YÜZLE HİZMET EDECEĞİZ

Kurum içi eğitimi önemsediklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da “Görevini en iyi şekilde yapan zabıta ekibimiz, eğitimle birlikte vatandaşlarımızla arasındaki bağı güçlendirecek. Zabıta personelimiz sokakta belediyeyi temsil ediyor. Vatandaşlarımıza güler yüzlü hizmet, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek önceliğimiz olacak. Vatandaşla daha iyi ve daha sıcak diyalog kurmalıyız. Zabıta Müdürlüğü personelimize eğitimlerimiz farklı başlıklarla devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.