Darıca’da Zor Kişilikler Sunumu

Darıca 22.07.2018 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Zor Kişilikler Sunumu

Darıca’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan, Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresine Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Zor Kişilikler’ sunumuyla katılacak. 21-22-23 Eylül’de Darıca’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi’ne Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Türkiye’nin ilk nöropsikiyatri hastanesi olan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan Zor Kişilikler’ sunumuyla katılacak.   HABER: KÜBRA AKABALI

Darıca’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan, Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresine Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Zor Kişilikler’ sunumuyla katılacak. 21-22-23 Eylül’de Darıca’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi’ne Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Türkiye’nin ilk nöropsikiyatri hastanesi olan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan Zor Kişilikler’ sunumuyla katılacak.

 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.