Darıca’daki cinayetin sır perdesi aralanıyor!

Darıca 13.07.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’daki cinayetin sır perdesi aralanıyor!

Darıca’da, sahibi olduğu hobi bahçesinde ölü bulunan ve vücudunda darp izlerine rastlanılan Erdem Şanlıer’in (82) cüzdanı ve otomobilinin çalındığı belirlendi. Darıca'nın Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Balcı Sokak'ta bulunan seranın içinden su aktığını fark eden mahalleli, durumdan şüphelenip içeri baktığında Erdem Şanlıer'in yerde hareketsiz halde yattığını gördü. Mahalleli durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Erdem Şanlıer'in öldüğü tespit edildi. Sağlık görevlilerince yapılan ihbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemede ceset üzerinde darp izlerine rastlandı. Serada da inceleme yapan ekipler, hobi bahçesinin sahibi olan Şanlıer'in cüzdanının ve kapının önündeki mavi renkli kaplumbağa diye bilinen otomobilinin çalındığı belirledi. Polis ekipleri, Almanya'da uzun yıllar çalıştıktan sonra Darıca'ya yerleşen ve yalnız yaşayan Şanlıer'in, cuma günü akşam saatlerinde öldürüldüğünü tahmin ediyor. Şanlıer'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. 'YEMEK İÇİN GELMEYİNCE MERAK ETTİK' Şanlıer'in sürekli olarak yemek yediği kafenin sahibi, "Her akşam eve gitmeden önce mutlaka bize uğrar yemek yerdi, yemek yemese dahi bir kahve içer öyle giderdi. Cumartesi günü öğle yemeği için de iç pilav siparişi vermişti. Gelmeyince merak edip, aradığımızda cep telefonuna ulaşamadık. Birkaç defa daha arayıp ulaşamayınca merak edip evine gittim, evde de kimse yoktu, bu defa seraların bulunduğu hobi bahçesini gittiğimde uzun süre suyun açık kaldığını fark ederek şüphe üzerine polisi ve sağlık ekiplerini aradım, geldiklerinde ölmüştü.” dedi. Şanlıer'in Almanya'da yaşayan oğluna ölüm haberinin verildiği öğrenildi.

Darıca’da, sahibi olduğu hobi bahçesinde ölü bulunan ve vücudunda darp izlerine rastlanılan Erdem Şanlıer’in (82) cüzdanı ve otomobilinin çalındığı belirlendi. Darıca'nın Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Balcı Sokak'ta bulunan seranın içinden su aktığını fark eden mahalleli, durumdan şüphelenip içeri baktığında Erdem Şanlıer'in yerde hareketsiz halde yattığını gördü. Mahalleli durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Erdem Şanlıer'in öldüğü tespit edildi. Sağlık görevlilerince yapılan ihbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemede ceset üzerinde darp izlerine rastlandı. Serada da inceleme yapan ekipler, hobi bahçesinin sahibi olan Şanlıer'in cüzdanının ve kapının önündeki mavi renkli kaplumbağa diye bilinen otomobilinin çalındığı belirledi. Polis ekipleri, Almanya'da uzun yıllar çalıştıktan sonra Darıca'ya yerleşen ve yalnız yaşayan Şanlıer'in, cuma günü akşam saatlerinde öldürüldüğünü tahmin ediyor. Şanlıer'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

'YEMEK İÇİN GELMEYİNCE MERAK ETTİK'

Şanlıer'in sürekli olarak yemek yediği kafenin sahibi, "Her akşam eve gitmeden önce mutlaka bize uğrar yemek yerdi, yemek yemese dahi bir kahve içer öyle giderdi. Cumartesi günü öğle yemeği için de iç pilav siparişi vermişti. Gelmeyince merak edip, aradığımızda cep telefonuna ulaşamadık. Birkaç defa daha arayıp ulaşamayınca merak edip evine gittim, evde de kimse yoktu, bu defa seraların bulunduğu hobi bahçesini gittiğimde uzun süre suyun açık kaldığını fark ederek şüphe üzerine polisi ve sağlık ekiplerini aradım, geldiklerinde ölmüştü.” dedi. Şanlıer'in Almanya'da yaşayan oğluna ölüm haberinin verildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.