GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca'daki o cami ve kuran kursuna önemli yardım!

Darıca 04.06.2020 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca'daki o cami ve kuran kursuna önemli yardım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Bilal Habeşi Camii ve Kuran Kursuna malzeme yardımında bulundu.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki camilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınan cami ve kuran kurslarına malzeme yardımında bulunuluyor. BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ibadethanelerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına gelen başvurular Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınıyor. Değerlendirmenin ardından ibadethanelere malzeme yardımında bulunuyor. MALZEME YARDIMI Darıca ilçesi Bilal Habeşi Camii dernek yönetimi, inşaatı devam eden cami ve kuran kursu için Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı. Değerlendirmenin ardından Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü cami ve kuran kursu için malzeme yardımında bulundu. Kuran kursunun inşaatı için gerekli olan beton, demir, tuğla, seramik, kalekim, pvc pencere ve kapı Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı. İnşası devam eden cami ve kuran kursu yakında hizmete açılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Bilal Habeşi Camii ve Kuran Kursuna malzeme yardımında bulundu. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki camilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınan cami ve kuran kurslarına malzeme yardımında bulunuluyor.
BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ibadethanelerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına gelen başvurular Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınıyor. Değerlendirmenin ardından ibadethanelere malzeme yardımında bulunuyor.
MALZEME YARDIMI
Darıca ilçesi Bilal Habeşi Camii dernek yönetimi, inşaatı devam eden cami ve kuran kursu için Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı. Değerlendirmenin ardından Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü cami ve kuran kursu için malzeme yardımında bulundu. Kuran kursunun inşaatı için gerekli olan beton, demir, tuğla, seramik, kalekim, pvc pencere ve kapı Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı. İnşası devam eden cami ve kuran kursu yakında hizmete açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.