19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’dan 2019 hediyesi: Emre Balak

Spor 01.01.2019 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’dan 2019 hediyesi: Emre Balak

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği 2019’un ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı yeşilli temsilcimiz, Başkan Murat Aydın’ın Körfezspor’dan eski futbolcusu olan Emre Balak ile prensip anlaşmasına vardı.

Devre arası transfer çalışmalarını gizlilikle yürüten Darıca Gençlerbirliği, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un tecrübeli stoperi Emre Balak ile prensip anlaşmasına vardı. Darıca G.B Başkanı Murat Aydın’ın 2014-2015 sezonunda kulüp başkanlığını yaptığı Körfezspor’dan(o dönemki adıyla Kocaeli Birlikspor) futbolcusu olan 30 yaşındaki stoperin sarı yeşilli temsilcimiz ile her konuda anlaştığı öğrenildi. PARLAK KARİYER Parlak bir kariyere sahip olan Balak, bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği formasını da terletmişti. 14 Süper Lig, 78 1.Lig ve 111 2.Lig maçı bulunan tecrübeli futbolcu, Samsunspor, Hacettepe, T.Linyitspor, Çubukspor, Bucaspor, Kocaeli Birlikspor, Nazilli Belediyespor ve son olarak Bodrumspor formalarını giydi.
2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği 2019’un ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı yeşilli temsilcimiz, Başkan Murat Aydın’ın Körfezspor’dan eski futbolcusu olan Emre Balak ile prensip anlaşmasına vardı.

Devre arası transfer çalışmalarını gizlilikle yürüten Darıca Gençlerbirliği, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un tecrübeli stoperi Emre Balak ile prensip anlaşmasına vardı. Darıca G.B Başkanı Murat Aydın’ın 2014-2015 sezonunda kulüp başkanlığını yaptığı Körfezspor’dan(o dönemki adıyla Kocaeli Birlikspor) futbolcusu olan 30 yaşındaki stoperin sarı yeşilli temsilcimiz ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

PARLAK KARİYER

Parlak bir kariyere sahip olan Balak, bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği formasını da terletmişti. 14 Süper Lig, 78 1.Lig ve 111 2.Lig maçı bulunan tecrübeli futbolcu, Samsunspor, Hacettepe, T.Linyitspor, Çubukspor, Bucaspor, Kocaeli Birlikspor, Nazilli Belediyespor ve son olarak Bodrumspor formalarını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.