Darıca’dan ‘Barış Pınarı’na tam destek!

Darıca 17.10.2019 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’dan ‘Barış Pınarı’na tam destek!

Darıca Belediyesi Meclis üyeleri olağanüstü toplanarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen ‘Barış Pınarı’ Harekatı’na tam destek verdi.  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen ‘Barış Pınarı’ Harekatı’na tam destek vermek amacı ile Darıca Belediyesi Meclis üyeleri Darıca Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda olağanüstü toplandı. Toplantıda Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, meclis üyeleri ile meclis salonu hınca hınç doldu. PKK CİNAYET ŞEBEKESİ AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinin tam destek verdiği açıklamayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kırk yıldan bu yana karanlık bir ideolojiyle onbinlerce vatandaşımızın hayatına kast eden Güneydoğu Anadolu Bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını engelleyen; bebek, çocuk, kadın dinlemeden insanlarımızı katleden PKK terör örgütü, yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesidir. Devletimiz, güvenlik kuvvetleriyle bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yıllardan beri büyük bir mücadele vermektedir. Ülkemiz yalnızca terör örgütüne karşı değil, uluslararası destekçilerine karşı da verdiği büyük mücadele sınırlarımız içinde olduğu kadar sınırlarımız dışında da yürütülmektedir. ÜLKEMİZE SALDIRI DÜZENLENİYOR Teröre karşı milletçe verdiğimiz bu mücadelenin diğer ayağını da Barış Pınarı Harekatı oluşturmaktadır. Suriye topraklarının önemli bir bölümü DAEŞ/PYD/YPG gibi terör örgütlerinin eline geçmiştir. PKK’nın Suriye’deki yapılanması olan PYD/YPG, Kuzey Suriye’de geniş bir alanı kontrol etme imkanı bulmuştur. Bu alan üzerinden ülkemize saldırılar düzenlenmektedir. Bu terör örgütleri Suriye’de yaşanan iç savaşla birlikte ortaya çıkan istikrarsızlıktan faydalanarak kontrol ve otorite imkanı bulmuşlardır. MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDAYIZ Otoritelerini yüzbinlerce insanı öldürerek ve milyonlarca insanı yerinden ederek sağlayan, en uzun kara sınırımızı sürekli olarak tehdit eden terör örgütleri isimlendirme, görünüş ve üniformaları açısından farklılaşsalar da birbirinin ikiz kardeşidir. Bu zalim örgütlere karşı milli güvenliğimizi sağlamak için uluslararası antlaşmalardan aldığımız yetkiyle Suriye Milli Ordusu ile birlikte Barış Pınarı Harekatı düzenlenmiştir. Bu operasyonun amacı bölgemizi teröristlerden temizlemek ve yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermektir. Barış Pınarı Operasyonu’nu belediye meclisleri olarak destekliyor, harekatın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Belediye meclislerimiz kahraman Mehmetçiklerimizin yanındadır.”

Darıca Belediyesi Meclis üyeleri olağanüstü toplanarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen ‘Barış Pınarı’ Harekatı’na tam destek verdi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen ‘Barış Pınarı’ Harekatı’na tam destek vermek amacı ile Darıca Belediyesi Meclis üyeleri Darıca Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda olağanüstü toplandı. Toplantıda Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, meclis üyeleri ile meclis salonu hınca hınç doldu.

PKK CİNAYET ŞEBEKESİ

AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinin tam destek verdiği açıklamayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kırk yıldan bu yana karanlık bir ideolojiyle onbinlerce vatandaşımızın hayatına kast eden Güneydoğu Anadolu Bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını engelleyen; bebek, çocuk, kadın dinlemeden insanlarımızı katleden PKK terör örgütü, yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesidir. Devletimiz, güvenlik kuvvetleriyle bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yıllardan beri büyük bir mücadele vermektedir. Ülkemiz yalnızca terör örgütüne karşı değil, uluslararası destekçilerine karşı da verdiği büyük mücadele sınırlarımız içinde olduğu kadar sınırlarımız dışında da yürütülmektedir.

ÜLKEMİZE SALDIRI DÜZENLENİYOR
Teröre karşı milletçe verdiğimiz bu mücadelenin diğer ayağını da Barış Pınarı Harekatı oluşturmaktadır. Suriye topraklarının önemli bir bölümü DAEŞ/PYD/YPG gibi terör örgütlerinin eline geçmiştir. PKK’nın Suriye’deki yapılanması olan PYD/YPG, Kuzey Suriye’de geniş bir alanı kontrol etme imkanı bulmuştur. Bu alan üzerinden ülkemize saldırılar düzenlenmektedir. Bu terör örgütleri Suriye’de yaşanan iç savaşla birlikte ortaya çıkan istikrarsızlıktan faydalanarak kontrol ve otorite imkanı bulmuşlardır.


MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDAYIZ
Otoritelerini yüzbinlerce insanı öldürerek ve milyonlarca insanı yerinden ederek sağlayan, en uzun kara sınırımızı sürekli olarak tehdit eden terör örgütleri isimlendirme, görünüş ve üniformaları açısından farklılaşsalar da birbirinin ikiz kardeşidir. Bu zalim örgütlere karşı milli güvenliğimizi sağlamak için uluslararası antlaşmalardan aldığımız yetkiyle Suriye Milli Ordusu ile birlikte Barış Pınarı Harekatı düzenlenmiştir. Bu operasyonun amacı bölgemizi teröristlerden temizlemek ve yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermektir. Barış Pınarı Operasyonu’nu belediye meclisleri olarak destekliyor, harekatın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Belediye meclislerimiz kahraman Mehmetçiklerimizin yanındadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.