Darıca'dan bir yıldız doğuyor!

Spor 23.05.2017 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'dan bir yıldız doğuyor!

Türk Karatesi, yeni bir yıldıza Darıca’dan kavuşuyor. Antrenörlüğünü Adnan Şamdan’ın Milli Sporcularından Okan Aksu’nun yaptığı Darıcalı Yasemin Yağcı, ilk kez Milli formayı giydiği Balkan Karate Şampiyonası’ndan Gümüş madalya ile döndü. Darıcalı Karateci Yasemin Yağcı Balkan Karate Şampiyonası’nda Ülkemize Gümüş madalya kazandırdı. Antrenörlüğünü Türk Karatesi’nin efsane isimlerinden Adnan Şamdan’ın öğrencilerinden Eski Milli Sporcu Okan Aksu’nun yaptığı Perfect Karate Sporcusu Yasemin Yağcı, kariyerinde ilk kez Milli formayla Balkan Karate Şampiyonası’na katıldı. 19-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Şampiyona’da Minikler Bayan Kata dalında mücadele eden Yağcı, birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakarak adını finale yazdırdı. Yıldız sporcu çok iyi bir performans göstermesine rağmen turnuvayı ikinci bitirdi. GELECEĞİN YILDIZ ADAYI Türk Karatesi’nin gelecek yıldız Adaylarından biri gözüyle bakılan, katıldığı her turnuvadan madalyalarla dönen Yasemin Yağcı, Balkan Şampiyonası’nda da elde ettiği dereceyle göğsümüzü kabarttı. Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan 783 sporcunun katıldığı şampiyonada nefes kesen mücadeleler yaşandı Türkiye, genel klasmanda şampiyon olurken Yasemin Yağcı’da gösterdiği performansla göz doldurdu   BÜYÜK HEDEFLERİ VAR Şampiyona sonrası görüşlerini açıklayan Yıldız sporcunun antrenörü Okan Aksu kendi kategorisinde en büyük turnuva olan Balkan Karate Şampiyonasına ilk kez katılan Yasemin’in milli takım adına gösterdiği performansın ilerisi için umut verici olduğunu, henüz bir buçuk yıllık bir karate geçmişi olmasına rağmen disiplinli ve özverili çalışmanın sonucunda bu başarıya ulaştıklarını söyledi. Hedeflerinin gelecekte ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edip bayrağımızı göndere çekip milli marşımızı dinletmek olduğunu söyledi. Aksu, “Bu büyük başarıda her zaman yanımızda olan Darıca’da bulunan Perfect Body Club sahibi Sayın Samet Zengin’e teşekkür ediyoruz.”dedi. 

Türk Karatesi, yeni bir yıldıza Darıca’dan kavuşuyor. Antrenörlüğünü Adnan Şamdan’ın Milli Sporcularından Okan Aksu’nun yaptığı Darıcalı Yasemin Yağcı, ilk kez Milli formayı giydiği Balkan Karate Şampiyonası’ndan Gümüş madalya ile döndü.

Darıcalı Karateci Yasemin Yağcı Balkan Karate Şampiyonası’nda Ülkemize Gümüş madalya kazandırdı. Antrenörlüğünü Türk Karatesi’nin efsane isimlerinden Adnan Şamdan’ın öğrencilerinden Eski Milli Sporcu Okan Aksu’nun yaptığı Perfect Karate Sporcusu Yasemin Yağcı, kariyerinde ilk kez Milli formayla Balkan Karate Şampiyonası’na katıldı. 19-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Şampiyona’da Minikler Bayan Kata dalında mücadele eden Yağcı, birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakarak adını finale yazdırdı. Yıldız sporcu çok iyi bir performans göstermesine rağmen turnuvayı ikinci bitirdi.

GELECEĞİN YILDIZ ADAYI

Türk Karatesi’nin gelecek yıldız Adaylarından biri gözüyle bakılan, katıldığı her turnuvadan madalyalarla dönen Yasemin Yağcı, Balkan Şampiyonası’nda da elde ettiği dereceyle göğsümüzü kabarttı. Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan 783 sporcunun katıldığı şampiyonada nefes kesen mücadeleler yaşandı Türkiye, genel klasmanda şampiyon olurken Yasemin Yağcı’da gösterdiği performansla göz doldurdu 

 BÜYÜK HEDEFLERİ VAR

Şampiyona sonrası görüşlerini açıklayan Yıldız sporcunun antrenörü Okan Aksu kendi kategorisinde en büyük turnuva olan Balkan Karate Şampiyonasına ilk kez katılan Yasemin’in milli takım adına gösterdiği performansın ilerisi için umut verici olduğunu, henüz bir buçuk yıllık bir karate geçmişi olmasına rağmen disiplinli ve özverili çalışmanın sonucunda bu başarıya ulaştıklarını söyledi. Hedeflerinin gelecekte ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edip bayrağımızı göndere çekip milli marşımızı dinletmek olduğunu söyledi. Aksu, “Bu büyük başarıda her zaman yanımızda olan Darıca’da bulunan Perfect Body Club sahibi Sayın Samet Zengin’e teşekkür ediyoruz.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.