19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'dan çekiniyor

Spor 04.03.2016 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'dan çekiniyor

Gölcükspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin Pazar günü oynanacak Çine Madranspor maçından önce açıklamalarda bulundu. Ahmet Şahin Play-Off grubuna kalmaları durumunda Darıca GB ile eşleşmek istemediklerini de söyledi.

Ligde büyük bir çıkış yakalayan ve Play-Off hattında haftalar sonra kendisine yer bulan Gölcükspor’da Başkan Ahmet Şahin Çine Madranspor maçından önce açıklamalarda bulundu. Grupta oynayacakları her maçın kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen Ahmet Şahin, “ Dardanelspor maçından çok daha tehlikeli bir maça çıkıyoruz. Sizlere de Kastamonu, Bergama ve Dardanelspor gibi zor geçeceğini düşündüğümüz karşılaşmalardan galibiyetle ayrılacağımıza inandığımızı söylemiştim. Ama Sandıklı maçı çok zor olacaktı ve öyle oldu. Pazar günü oynayacağımız Çine Madran maçı da bizim için çok zor geçecek. Çünkü rakibimiz düşmeme mücadelesi veriyor. Bu sebeple kolay bir maç olmayacak” dedi. ‘ALT SIRALARA DAHA ÇOK PUAN VERDİK’ Ligde alt sıralarda yer alan rakiplerine daha fazla puan verdiklerini ifade eden Ahmet Şahin, “ Üstü yeniyoruz ama alt taraflara hep kötü puanlar veriyoruz. Bunları geçen sezonda yaşadık. Bu sezon bu işin üstesinden geleceğiz. Play-Off hattındayız ve Play-Off grubunda ligi tamamlayacağız” dedi. Darıca Gençlerbirliği’nin yakaladığı büyük çıkış hakkında da değerlendirmede bulunan Ahmet Şahin, “ Ben sezon başında bizim ya da Darıca Gençlerbirliği’nin direk çıkacağını öteki takımın ise Play-Off’a kalacağını söylemiştim. Ancak onlarda bizim gibi kötü başladılar. Ama kesinlikle çok iyi bir takım Darıca takımı. Başkanları da yakın arkadaşım. Başarılı olmalarını canı gönülden diliyorum ancak sportif açıdan takımımın Play-Off grubunda karşılaşmasını istemem. Çünkü bence ligin en iyi üç takımında birisi onlar” dedi.
Gölcükspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin Pazar günü oynanacak Çine Madranspor maçından önce açıklamalarda bulundu. Ahmet Şahin Play-Off grubuna kalmaları durumunda Darıca GB ile eşleşmek istemediklerini de söyledi.

Ligde büyük bir çıkış yakalayan ve Play-Off hattında haftalar sonra kendisine yer bulan Gölcükspor’da Başkan Ahmet Şahin Çine Madranspor maçından önce açıklamalarda bulundu. Grupta oynayacakları her maçın kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen Ahmet Şahin, “ Dardanelspor maçından çok daha tehlikeli bir maça çıkıyoruz. Sizlere de Kastamonu, Bergama ve Dardanelspor gibi zor geçeceğini düşündüğümüz karşılaşmalardan galibiyetle ayrılacağımıza inandığımızı söylemiştim. Ama Sandıklı maçı çok zor olacaktı ve öyle oldu. Pazar günü oynayacağımız Çine Madran maçı da bizim için çok zor geçecek. Çünkü rakibimiz düşmeme mücadelesi veriyor. Bu sebeple kolay bir maç olmayacak” dedi.

‘ALT SIRALARA DAHA ÇOK PUAN VERDİK’

Ligde alt sıralarda yer alan rakiplerine daha fazla puan verdiklerini ifade eden Ahmet Şahin, “ Üstü yeniyoruz ama alt taraflara hep kötü puanlar veriyoruz. Bunları geçen sezonda yaşadık. Bu sezon bu işin üstesinden geleceğiz. Play-Off hattındayız ve Play-Off grubunda ligi tamamlayacağız” dedi. Darıca Gençlerbirliği’nin yakaladığı büyük çıkış hakkında da değerlendirmede bulunan Ahmet Şahin, “ Ben sezon başında bizim ya da Darıca Gençlerbirliği’nin direk çıkacağını öteki takımın ise Play-Off’a kalacağını söylemiştim. Ancak onlarda bizim gibi kötü başladılar. Ama kesinlikle çok iyi bir takım Darıca takımı. Başkanları da yakın arkadaşım. Başarılı olmalarını canı gönülden diliyorum ancak sportif açıdan takımımın Play-Off grubunda karşılaşmasını istemem. Çünkü bence ligin en iyi üç takımında birisi onlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.