Darıca’dan Erdoğan’a Büyük Destek

Darıca 31.05.2018 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’dan Erdoğan’a Büyük Destek

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Darıca’da Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış ve yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya’da Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve belediye çalışanları yer aldı. Darıca Çınaraltı Ziraat Bankası önünde bir araya gelen Başkan Karabacak ve mesai arkadaşları önce bir basın açıklaması yaptı ardından da bağış miktarını Ziraat Bankası aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışmalarına katkı vermek üzere hesaba yatırdı. Belediye Başkanı Karabacak basın açıklamasında, “2023 Hedefleri için büyük önem taşıyan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Darıca Ak Parti Gönüllüleri olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her alanda desteğimiz devam etmektedir. Ak Parti’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için başlatmış olduğu bağış ve yardım kampanyasına gücümüzün elverdiği miktarda katılarak desteğimizi yinelemeyi amaçlıyoruz. Darıca daha önceki kampanyalarda olduğu gibi bu seçimde düzenlenen kampanyada da üzerine düşen vazifeyi fazlası ile yerine getirecektir. SENDE DESTEL OL ÇAĞRISI Geleceğin Güçlü Türkiyesi’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır. Bu süreçte içte ve dışta her türlü engellemelere rağmen ülkemize sayısız eserler kazandıran ülkemizi bölgenin lider ülkesi durumuna getiren ve dünyada söz sahibi yapan liderimize sahip çıkmak ülkemize vatana sahip çıkmaktır. Yine bu süreçte kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanımız için halkımızın desteğini isteyeceğiz. Bu vesile ile tüm ilçe halkımızdan evvela Ziraat Bankası Şubelerine giderek bu anlamlı kampanyaya destek olmaları devamında da seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaları için çağrı yapıyoruz.”dedi.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Darıca’da Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış ve yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya’da Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve belediye çalışanları yer aldı. Darıca Çınaraltı Ziraat Bankası önünde bir araya gelen Başkan Karabacak ve mesai arkadaşları önce bir basın açıklaması yaptı ardından da bağış miktarını Ziraat Bankası aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışmalarına katkı vermek üzere hesaba yatırdı. Belediye Başkanı Karabacak basın açıklamasında, “2023 Hedefleri için büyük önem taşıyan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Darıca Ak Parti Gönüllüleri olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her alanda desteğimiz devam etmektedir. Ak Parti’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için başlatmış olduğu bağış ve yardım kampanyasına gücümüzün elverdiği miktarda katılarak desteğimizi yinelemeyi amaçlıyoruz. Darıca daha önceki kampanyalarda olduğu gibi bu seçimde düzenlenen kampanyada da üzerine düşen vazifeyi fazlası ile yerine getirecektir.

SENDE DESTEL OL ÇAĞRISI

Geleceğin Güçlü Türkiyesi’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır. Bu süreçte içte ve dışta her türlü engellemelere rağmen ülkemize sayısız eserler kazandıran ülkemizi bölgenin lider ülkesi durumuna getiren ve dünyada söz sahibi yapan liderimize sahip çıkmak ülkemize vatana sahip çıkmaktır. Yine bu süreçte kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanımız için halkımızın desteğini isteyeceğiz. Bu vesile ile tüm ilçe halkımızdan evvela Ziraat Bankası Şubelerine giderek bu anlamlı kampanyaya destek olmaları devamında da seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaları için çağrı yapıyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.