19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’dan Gebze’ye macera parkı!

Darıca 13.06.2016 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’dan Gebze’ye macera parkı!

ÖZEL HABER: KARABACAK, GEBZE’DE YAPILACAK DARICA BELESİYESİ ÇATALDAĞ MESİRE ALANI PROJESİNİN DETAYLARINI ANLATTI:

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan devralınan Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesinin detaylarını anlattı. 2017 yatırım programına alınan projede macera parkı, kamp alanları, at çiftliği, kır evleri gibi birçok ayrıntı dikkat çekiyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan devralınan Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesinin detaylarını anlattı. Gebze Orman İşletme Şefliği görev alanı içerisinde olan ve Darıca Belediyesi’ne devredilen alan Çataldağ mevkiinde yer alıyor. 2017’DE BAŞLANACAK Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesini 2017 yatırım programına aldıklarını ve proje çalışmalarına başladıklarını söyledi. Çok farklı ve özel bir proje hazırladıklarını ifade eden Başkan Karabacak, sadece Darıcalıların değil Gebze bölgesinin ve hatta çevre illerden bile vatandaşların yararlanabileceği bir çalışma yapacaklarını söyledi. İŞTE PROJENİN DETAYLARI Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesinin detaylarını ve proje içerisinde neler olacağını da açıkladı. Karabacak, şu bilgileri verdi: “Sadece mesire alanı ve piknik alanı yapmıyoruz. Bölgenin en önemli ihtiyacına yönelik proje gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin kamp yapacağı, eğlenebileceği bir yaşam alanı da oluşturacağız. Projede 20 adet kır evi, kır kahvesi, kır lokantası, büfeler, yöresel ürünler satış alanı, paintball oyun alanı, kamp çadırları, 20 adet karavan evleri ve motorhom, ATV tur alanları, macera parkı, bungalov evler, çocuk oyun alanları, ibadethaneler, yağmur barınağı, pergolalar, piknik ve mesire alanları, spor sahaları, kamp alanları, at çiftliği, dershane alanları gibi her türlü ihtiyaca cevap verecek ayrıntı yer alacak.”
ÖZEL HABER: KARABACAK, GEBZE’DE YAPILACAK DARICA BELESİYESİ ÇATALDAĞ MESİRE ALANI PROJESİNİN DETAYLARINI ANLATTI:

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan devralınan Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesinin detaylarını anlattı. 2017 yatırım programına alınan projede macera parkı, kamp alanları, at çiftliği, kır evleri gibi birçok ayrıntı dikkat çekiyor.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan devralınan Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesinin detaylarını anlattı. Gebze Orman İşletme Şefliği görev alanı içerisinde olan ve Darıca Belediyesi’ne devredilen alan Çataldağ mevkiinde yer alıyor.

2017’DE BAŞLANACAK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesini 2017 yatırım programına aldıklarını ve proje çalışmalarına başladıklarını söyledi. Çok farklı ve özel bir proje hazırladıklarını ifade eden Başkan Karabacak, sadece Darıcalıların değil Gebze bölgesinin ve hatta çevre illerden bile vatandaşların yararlanabileceği bir çalışma yapacaklarını söyledi.

İŞTE PROJENİN DETAYLARI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çataldağ A Tipi Mesire Alanı projesinin detaylarını ve proje içerisinde neler olacağını da açıkladı. Karabacak, şu bilgileri verdi: “Sadece mesire alanı ve piknik alanı yapmıyoruz. Bölgenin en önemli ihtiyacına yönelik proje gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin kamp yapacağı, eğlenebileceği bir yaşam alanı da oluşturacağız. Projede 20 adet kır evi, kır kahvesi, kır lokantası, büfeler, yöresel ürünler satış alanı, paintball oyun alanı, kamp çadırları, 20 adet karavan evleri ve motorhom, ATV tur alanları, macera parkı, bungalov evler, çocuk oyun alanları, ibadethaneler, yağmur barınağı, pergolalar, piknik ve mesire alanları, spor sahaları, kamp alanları, at çiftliği, dershane alanları gibi her türlü ihtiyaca cevap verecek ayrıntı yer alacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.