Darıca’dan Giresun’a destek

Darıca 04.09.2020 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’dan Giresun’a destek

Darıca Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında CHP’li meclis üyeleri eylül meclisi ücretlerini Giresun’a göndereceğini açıkladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık CHP’li meclis üyelerini tebrik ederek AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin de ücretlerini Giresun’a göndereceğini açıkladı. Darıca Belediyesi Eylül ayı meclisi Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında toplandı. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ağustos ayı meclis toplantısına ait tutanak özetleri okunup görüşüldü. Ardından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Zabıta Müdürü Yücel Aslan ve zabıta çalışanlarının gününü kutladı duyarlı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. KURALLARA UYMUYORLAR Daha sonra gündem maddelerine geçildi. 5 gündem maddesi görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.  Açılır kapanır tente ve sundurma yönergesi oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, Covid19 tedbirlerine uymayan vatandaşlara tepki gösterdi. Geçen hafta katıldığı 20 düğünde tedbirlere uyulmadığını gözlemlediğini ifade Başkan Bıyık, “Herkes halay çekiyor. Uyarılara ve önlemlere aldıran yok. Bende sert dille uyarmak zorunda kalıyorum, fırça da atıyorum. Virüs artık çok yakınımızda dolaşıyor. Lütfen kurallara uyalım. Burada herkese büyük görevler düşüyor. Her şeyi belediyeden ve zabıta ile kolluk güçlerinden beklemeyelim” dedi. DARICA’DAN GİRESUN’A DESTEK CHP’li meclis Üyesi Ayhan Şen, Eylül meclisi huzur haklarını CHP grubu olarak Giresun’daki sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara bağışladıklarını söyledi. Başkan Muzaffer Bıyık da duyarlılıklarından dolayı Şen ve meclis üyelerine teşekkür etti ve AK Parti ile MHP’li meclis üyelerinin de Eylül huzur haklarının kampanyaya bağışlanacağını söyledi. Zabıta Müdürü Yücel Aslan ve zabıta personeli meclis salonunda meclis üyelerine ve katılımcılara Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gül hediye etti.

Darıca Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında CHP’li meclis üyeleri eylül meclisi ücretlerini Giresun’a göndereceğini açıkladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık CHP’li meclis üyelerini tebrik ederek AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin de ücretlerini Giresun’a göndereceğini açıkladı.

Darıca Belediyesi Eylül ayı meclisi Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında toplandı. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ağustos ayı meclis toplantısına ait tutanak özetleri okunup görüşüldü. Ardından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Zabıta Müdürü Yücel Aslan ve zabıta çalışanlarının gününü kutladı duyarlı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

KURALLARA UYMUYORLAR

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. 5 gündem maddesi görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.  Açılır kapanır tente ve sundurma yönergesi oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, Covid19 tedbirlerine uymayan vatandaşlara tepki gösterdi. Geçen hafta katıldığı 20 düğünde tedbirlere uyulmadığını gözlemlediğini ifade Başkan Bıyık, “Herkes halay çekiyor. Uyarılara ve önlemlere aldıran yok. Bende sert dille uyarmak zorunda kalıyorum, fırça da atıyorum. Virüs artık çok yakınımızda dolaşıyor. Lütfen kurallara uyalım. Burada herkese büyük görevler düşüyor. Her şeyi belediyeden ve zabıta ile kolluk güçlerinden beklemeyelim” dedi.

DARICA’DAN GİRESUN’A DESTEK

CHP’li meclis Üyesi Ayhan Şen, Eylül meclisi huzur haklarını CHP grubu olarak Giresun’daki sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara bağışladıklarını söyledi. Başkan Muzaffer Bıyık da duyarlılıklarından dolayı Şen ve meclis üyelerine teşekkür etti ve AK Parti ile MHP’li meclis üyelerinin de Eylül huzur haklarının kampanyaya bağışlanacağını söyledi. Zabıta Müdürü Yücel Aslan ve zabıta personeli meclis salonunda meclis üyelerine ve katılımcılara Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gül hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.