19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’dan Giresun’a yardım!

Darıca 23.08.2020 - 18:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’dan Giresun’a yardım!

Darıca Belediyesi, Giresun'da yaşanan sel felaketinde, Giresunlulara destek olmak amacı ile yardım gönderdi. Doğu Karadeniz Bölgesi'ni vuran sağanak Giresun'da felakete dönüştü. 5 kişinin hayatını kaybettiği felaketle ilgili Darıca Belediyesi Giresun’a 1 tır su gönderdiğini duyurdu. Darıca Belediyesi yaptığı açıklamada, “Yanındayız Giresun. Giresun’da yaşanan sel felaketi ülke olarak hepimizi çok üzdü. Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet dilerken, Giresun halkına da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acılarını paylaşıyoruz. Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Darıca Kızılay olarak yaraları sarmak ve her türlü yardımda bulunmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz. İlk etapta acil talep ve ihtiyaç doğrultusunda Darıca halkı adına 1 tır su Giresun'a gönderilmiştir. Bundan sonra da Darıca ailesi olarak her türlü imkanlarımızı seferber ederek Giresun’un yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Darıca Belediyesi, Giresun'da yaşanan sel felaketinde, Giresunlulara destek olmak amacı ile yardım gönderdi.

Doğu Karadeniz Bölgesi'ni vuran sağanak Giresun'da felakete dönüştü. 5 kişinin hayatını kaybettiği felaketle ilgili Darıca Belediyesi Giresun’a 1 tır su gönderdiğini duyurdu. Darıca Belediyesi yaptığı açıklamada, “Yanındayız Giresun. Giresun’da yaşanan sel felaketi ülke olarak hepimizi çok üzdü. Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet dilerken, Giresun halkına da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acılarını paylaşıyoruz. Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Darıca Kızılay olarak yaraları sarmak ve her türlü yardımda bulunmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz. İlk etapta acil talep ve ihtiyaç doğrultusunda Darıca halkı adına 1 tır su Giresun'a gönderilmiştir. Bundan sonra da Darıca ailesi olarak her türlü imkanlarımızı seferber ederek Giresun’un yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.