Darıca’dan güç gösterisi!

Spor 31.07.2018 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’dan güç gösterisi!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE ANTRENMANLARIN DOZAJI HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTIYOR

2.Lig’de kora kor maçlar oynamaya hazırlanan Darıca Gençlerbirliği, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Dün sabah salona girerek güç depolayan sarı yeşilliler, akşam antrenmanında yaptığı top çalışmasında alkış topladı. 2018-2019 sezonunun hazırlıklarını sürdüren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde antrenmanların dozajı iyice arttı. Sabah antrenmanında salona girerek çabuk kuvvet ve dayanıklılığa yönelik bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşilliler güç depoladı. Günün ikinci antrenmanında ise topla çalışan Abdulkadir Aslan’ın öğrencileri yorgunluğa rağmen hırslı ve istekli görüntüleriyle teknik heyetin yüzünü güldürdüler. Bugün de çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürecek olan Darıca Gençlerbirliği takımı, yarın sahasında Gebzespor ile ilk hazırlık maçını yapacak.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE ANTRENMANLARIN DOZAJI HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTIYOR

2.Lig’de kora kor maçlar oynamaya hazırlanan Darıca Gençlerbirliği, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Dün sabah salona girerek güç depolayan sarı yeşilliler, akşam antrenmanında yaptığı top çalışmasında alkış topladı.

2018-2019 sezonunun hazırlıklarını sürdüren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde antrenmanların dozajı iyice arttı. Sabah antrenmanında salona girerek çabuk kuvvet ve dayanıklılığa yönelik bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşilliler güç depoladı. Günün ikinci antrenmanında ise topla çalışan Abdulkadir Aslan’ın öğrencileri yorgunluğa rağmen hırslı ve istekli görüntüleriyle teknik heyetin yüzünü güldürdüler. Bugün de çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürecek olan Darıca Gençlerbirliği takımı, yarın sahasında Gebzespor ile ilk hazırlık maçını yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.