Darıca’dan Halep’e 7 Tır Yardım

16.12.2016 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’dan Halep’e 7 Tır Yardım

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığının “Halep’e Yardım” kampanyası programı çerçevesinde Darıcalı hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan 7 Tır dolusu yiyecek yardımı Darıca’dan dualarla Suriye’ye gönderildi.

      Darıca Merkez Cami’sinde kılınan Cuma namazından sonra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe yöneticileri, İHH Gebze Temsilciliği Yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile 7 Tır dolusu erzak Suriye’ye gönderildi.   BU YAŞANANLAR İNSANLIK DIŞI Burada bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak: “Böyle hayırlı bir günde AK Parti Darıca İlçe yönetimi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile bu yardımlar Suriye’ye ulaşacak. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Bu ümmetin birlik ve beraberliğine büyük katkı sunacak bir yardımdır bu. Halep, Suriye, Irk düşmemeli. Suriye’de yaşananlar insanlık dışı. Tüm İslam coğrafyasında Kan ve gözyaşı var. Ümmetim birliğine hepimiz katkı sunmalıyız. İnşallah bizde elimizden geleni yapıyoruz. Burada açtığımız okullarla Suriyeli çocuklarımıza eğitim veriyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda burada yeni bir yardım programı daha yapacağız.” BIYIK, HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise şöyle konuştu: “Bugün Suriye ve Halep’te bir vahşet yaşanıyor. Bugün söz söylemenin bir anlamı yok. Artık harekete geçme zamanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine dertlendik ve harekete geçtik. Bu konuda çok sayıda hayırsever vatandaşımız bizi yalnız bırakmadı. Bu hayırda emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. Orda yaşananları Rabbim kimsenin başına vermesin. Dünyada Müslüman kanı ve gözyaşı akıyor. İnşallah bu günlerde geçecektir. Tekrar herkese katkı sunanlara çok teşekkür ediyorum. Alllah’a emanet olun.”  Başkan Bıyık’ın konuşmasından sonra Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, dua yaptı. Dua sonrası Tırlar Suriye için yola çıktı.  
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığının “Halep’e Yardım” kampanyası programı çerçevesinde Darıcalı hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan 7 Tır dolusu yiyecek yardımı Darıca’dan dualarla Suriye’ye gönderildi.

 

 

 

Darıca Merkez Cami’sinde kılınan Cuma namazından sonra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe yöneticileri, İHH Gebze Temsilciliği Yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile 7 Tır dolusu erzak Suriye’ye gönderildi.

 

BU YAŞANANLAR İNSANLIK DIŞI

Burada bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak: “Böyle hayırlı bir günde AK Parti Darıca İlçe yönetimi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile bu yardımlar Suriye’ye ulaşacak. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Bu ümmetin birlik ve beraberliğine büyük katkı sunacak bir yardımdır bu. Halep, Suriye, Irk düşmemeli. Suriye’de yaşananlar insanlık dışı. Tüm İslam coğrafyasında Kan ve gözyaşı var. Ümmetim birliğine hepimiz katkı sunmalıyız. İnşallah bizde elimizden geleni yapıyoruz. Burada açtığımız okullarla Suriyeli çocuklarımıza eğitim veriyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda burada yeni bir yardım programı daha yapacağız.”

BIYIK, HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise şöyle konuştu: “Bugün Suriye ve Halep’te bir vahşet yaşanıyor. Bugün söz söylemenin bir anlamı yok. Artık harekete geçme zamanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine dertlendik ve harekete geçtik. Bu konuda çok sayıda hayırsever vatandaşımız bizi yalnız bırakmadı. Bu hayırda emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. Orda yaşananları Rabbim kimsenin başına vermesin. Dünyada Müslüman kanı ve gözyaşı akıyor. İnşallah bu günlerde geçecektir. Tekrar herkese katkı sunanlara çok teşekkür ediyorum. Alllah’a emanet olun.”  Başkan Bıyık’ın konuşmasından sonra Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, dua yaptı. Dua sonrası Tırlar Suriye için yola çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.