Darıca’dan iyi prova 2-0

Spor 09.01.2017 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’dan iyi prova 2-0

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca G.B, kamptaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı Kozan Belediyespor’u yeni transfer Özer Kutlu ve alt yapının yıldızlarından Oğuzhan Ceylan’ın golleriyle 2-0 yendi.

  Darıca Gençlerbirliği’nin kamp yaptığı Arcadia Otel’in sahasında oynanan karşılaşmaya Darıca G.B şu 11’le çıktı: Gökhan Köstereli, Hayrullah Bilazer, Selçuk Baştürk, Cem Tosun, İlyas Yılmazer, Metehan Yatkın, Gökhan Solak, Sinan Turan, Gökhan Erdoğan, Aziz Kızılgün, Özer Kutlu ÖZER SİFTAH YAPTI OĞUZHAN FİŞİ ÇEKTİ Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya ağırlığını koyan sarı yeşilli temsilcimiz, Denizli BŞB’den transfer ettiği Özer Kutlu’nun golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu gol sonrasında ataklarını sıklaştıran Darıca G.B takımı, oyuna sonradan dahil olan iki genç yıldızıyla rakibin fişini çekti. Emre Alan’ın sağ kanattan güzel ortasında klas bir dokunuş yapan Oğuzhan Ceylan maçın da skorunu tayin etti: 2-0 SİLİN RAKİP OLDU Sezona Darıca G.B’nin başında start veren ardından ligin 6.haftasında görevinden ayrılan Teknik Direktör Ramazan Silin, dün Kozan Belediyespor’un başında sarı yeşilli temsilcimize rakip oldu. Maç öncesinde eski öğrencileri ve Darıca G.B yönetimi ile hasret gideren Silin, Darıca G.B’ye şampiyonluk yolunda başarılar diledi. ÖZTÜRK VE VURAL TAKİPTE Darıca G.B’nin Kozan Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural da izledi.
Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca G.B, kamptaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı Kozan Belediyespor’u yeni transfer Özer Kutlu ve alt yapının yıldızlarından Oğuzhan Ceylan’ın golleriyle 2-0 yendi.

 

Darıca Gençlerbirliği’nin kamp yaptığı Arcadia Otel’in sahasında oynanan karşılaşmaya Darıca G.B şu 11’le çıktı: Gökhan Köstereli, Hayrullah Bilazer, Selçuk Baştürk, Cem Tosun, İlyas Yılmazer, Metehan Yatkın, Gökhan Solak, Sinan Turan, Gökhan Erdoğan, Aziz Kızılgün, Özer Kutlu

ÖZER SİFTAH YAPTI OĞUZHAN FİŞİ ÇEKTİ

Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya ağırlığını koyan sarı yeşilli temsilcimiz, Denizli BŞB’den transfer ettiği Özer Kutlu’nun golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu gol sonrasında ataklarını sıklaştıran Darıca G.B takımı, oyuna sonradan dahil olan iki genç yıldızıyla rakibin fişini çekti. Emre Alan’ın sağ kanattan güzel ortasında klas bir dokunuş yapan Oğuzhan Ceylan maçın da skorunu tayin etti: 2-0

SİLİN RAKİP OLDU

Sezona Darıca G.B’nin başında start veren ardından ligin 6.haftasında görevinden ayrılan Teknik Direktör Ramazan Silin, dün Kozan Belediyespor’un başında sarı yeşilli temsilcimize rakip oldu. Maç öncesinde eski öğrencileri ve Darıca G.B yönetimi ile hasret gideren Silin, Darıca G.B’ye şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

ÖZTÜRK VE VURAL TAKİPTE

Darıca G.B’nin Kozan Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural da izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.