Darıca'dan milyonluk deprem bütçesi!

Gebze 03.10.2019 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca'dan milyonluk deprem bütçesi!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca’da deprem çalışmaları hakkında bir konuşma yaparak, “Deprem çalışmalarımıza 1 milyon 320 bin TL’lik bütçe ayırdık” dedi.

Darıca Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Eylül ayı meclis toplantısına ait tutanak özetlerinin okunulmasının ardından gündeme alınmak istenen önergeler ve izin talepleri değerlendirildi. AFAD’LA ORTAK ÇALIŞACAĞIZ Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İstanbul’da yaşanan depremde vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Depremin ardından bir çalışma yaptık. Deprem toplanma yerlerini sosyal medya üzerinden paylaştık ancak vatandaşlarımız burada deprem toplanma alanı yok diyerek karşı çıktı. Bu yerler belediyenin uhdesinde değil, AFAD’ın uhdesinde. AFAD ile ortak çalışma içerisine girerek deprem toplanma alanlarının daha güvenli yerlere taşınması konusunda gerekli girişimleri yaptık.1 milyon 320 binlik bir bütçe ayırdık. Hasar gören bazı noktalar var. Yapı kontrol müdürlüğümüz ile yaptığımız çalışmaları paylaşacağız.  Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde boş bir yer vardı. Ek hizmet binamızı boşaltarak Adnan Menderes’e taşıyoruz. KHK kapsamında 514 personelimizin mağduriyeti var” diye konuştu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca’da deprem çalışmaları hakkında bir konuşma yaparak, “Deprem çalışmalarımıza 1 milyon 320 bin TL’lik bütçe ayırdık” dedi.

Darıca Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Eylül ayı meclis toplantısına ait tutanak özetlerinin okunulmasının ardından gündeme alınmak istenen önergeler ve izin talepleri değerlendirildi.

AFAD’LA ORTAK ÇALIŞACAĞIZ

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İstanbul’da yaşanan depremde vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Depremin ardından bir çalışma yaptık. Deprem toplanma yerlerini sosyal medya üzerinden paylaştık ancak vatandaşlarımız burada deprem toplanma alanı yok diyerek karşı çıktı. Bu yerler belediyenin uhdesinde değil, AFAD’ın uhdesinde. AFAD ile ortak çalışma içerisine girerek deprem toplanma alanlarının daha güvenli yerlere taşınması konusunda gerekli girişimleri yaptık.1 milyon 320 binlik bir bütçe ayırdık. Hasar gören bazı noktalar var. Yapı kontrol müdürlüğümüz ile yaptığımız çalışmaları paylaşacağız.  Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde boş bir yer vardı. Ek hizmet binamızı boşaltarak Adnan Menderes’e taşıyoruz. KHK kapsamında 514 personelimizin mağduriyeti var” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.