19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’dan ‘ŞEN’ prova 2-0

Spor 09.01.2019 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’dan ‘ŞEN’ prova 2-0

SARI YEŞİLLİLER 3.LİG’İN NAMAĞLUP TEK TAKIMI BAYBURT’U DEVİRDİ

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ikinci hazırlık maçında karşılaştığı 3.Lig 3.Grup’un namağlup lideri Bayburt İl Özel İdare’yi üstün bir futbol oynadığı maçta Utku Şen’in golleriyle 2-0 mağlup ederek gelecek adına ışık saçtı. Bir çok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda kalan ve genç ağırlıklı bir kadroyla Antalya’da ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B, 3.Lig’in tek namağlup takımı olma ünvanı olan Bayburtspor’a pozisyon dahi vermediği maçta rakibini gurbetçi futbolcu Utku Şen’in golleriyle 2-0 devirdi. Maçın 44. dakikasında Utku ceza sahası içinde buluştuğu topu 3 rakibinden kurtardı ve ardından yaptığı şık bir vuruşla ağları gördü. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Asım İbrahimov’un öğrencileri, ikinci yarıda da sahanın tek hakimiydi. Almanya’dan Darıca’ya denenmek için gelen Utku, 55.dakikada Oktay Bala’nın ikramını geri çevirmedi ve farkı 2’ye çıkaran gole imzasını attı.  
SARI YEŞİLLİLER 3.LİG’İN NAMAĞLUP TEK TAKIMI BAYBURT’U DEVİRDİ

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ikinci hazırlık maçında karşılaştığı 3.Lig 3.Grup’un namağlup lideri Bayburt İl Özel İdare’yi üstün bir futbol oynadığı maçta Utku Şen’in golleriyle 2-0 mağlup ederek gelecek adına ışık saçtı.

Bir çok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda kalan ve genç ağırlıklı bir kadroyla Antalya’da ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B, 3.Lig’in tek namağlup takımı olma ünvanı olan Bayburtspor’a pozisyon dahi vermediği maçta rakibini gurbetçi futbolcu Utku Şen’in golleriyle 2-0 devirdi. Maçın 44. dakikasında Utku ceza sahası içinde buluştuğu topu 3 rakibinden kurtardı ve ardından yaptığı şık bir vuruşla ağları gördü. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Asım İbrahimov’un öğrencileri, ikinci yarıda da sahanın tek hakimiydi. Almanya’dan Darıca’ya denenmek için gelen Utku, 55.dakikada Oktay Bala’nın ikramını geri çevirmedi ve farkı 2’ye çıkaran gole imzasını attı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.