19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’dan ‘Sıfır Atık’ projesine destek

Darıca 26.09.2020 - 20:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’dan ‘Sıfır Atık’ projesine destek

Darıca Belediyesi, sıfır atık projesine destek verdi. Belediye Başkanı Bıyık, Emine Erdoğan’ın başlatmış olduğu projesine destek verdiklerini dile getirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘Sıfır Atık’ projesine destek amaçlı berber, kuaför ve güzellik merkezlerini dolaşarak geri dönüşüm ile yapılan jilet kutularını dağıttı. Geri dönüşüme yönelik Emine Erdoğan önderliğinde başlatılan bu çevre dostu projeye desteklerini dile getiren Başkan Bıyık “Cumhurbaşkanımızın değerli eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesine katkıda bulunması adına ilçemizdeki berber, kuaför ve güzellik merkezlerine Atık Jilet kutularımızı dağıtıyoruz. Kesici ve zararlı atıklarımızı bu vesileyle ayrı bir şekilde toplayarak hem geri dönüşüme kazandırmayı, hem de kediler ve köpeklerin bizlere bağımlı olarak yaşama alışkanlıkları gereği çöplerden oluşacak yaralanmalarını önlemeyi hedefliyoruz” ifadeleriyle çevre dostu Darıca için çalışmalarının süreceğini belirtti.

Darıca Belediyesi, sıfır atık projesine destek verdi. Belediye Başkanı Bıyık, Emine Erdoğan’ın başlatmış olduğu projesine destek verdiklerini dile getirdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘Sıfır Atık’ projesine destek amaçlı berber, kuaför ve güzellik merkezlerini dolaşarak geri dönüşüm ile yapılan jilet kutularını dağıttı. Geri dönüşüme yönelik Emine Erdoğan önderliğinde başlatılan bu çevre dostu projeye desteklerini dile getiren Başkan Bıyık “Cumhurbaşkanımızın değerli eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesine katkıda bulunması adına ilçemizdeki berber, kuaför ve güzellik merkezlerine Atık Jilet kutularımızı dağıtıyoruz. Kesici ve zararlı atıklarımızı bu vesileyle ayrı bir şekilde toplayarak hem geri dönüşüme kazandırmayı, hem de kediler ve köpeklerin bizlere bağımlı olarak yaşama alışkanlıkları gereği çöplerden oluşacak yaralanmalarını önlemeyi hedefliyoruz” ifadeleriyle çevre dostu Darıca için çalışmalarının süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.