Darıca, darbeyi lanetledi

Darıca 16.07.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca, darbeyi lanetledi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 15 Temmuz anma programı tutulan demokrasi nöbetinin ardından sona erdi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, şehit aileleri ve vatandaşlar şehitlik ziyaretinde hazır bulundu. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından ilçe protokolü şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ Başkan Bıyık, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimiz ve bizlere emanetleri olan aileleri ile birlikte Darıca Şehitliğimizi ziyaret ettik. Rabbim şehitlerimizin makamlarını âli eylesin, ailelerine ve sevenlerine sabırlar versin İnşallah. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi’ diyenlerindir, vatan. ‘Ölürsek cennet, kalırsak devlet bizimdir’ diyenlerindir, vatan. Azîz şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ile birlikte kahramanlarımıza dualar ettik” ifadelerini kullandı.  DARICALI ŞEHİT EDİP ZENGİN Şehitlik ziyaretinin ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki ilçe protokolü 15 Temmuz şehidi olan Şehit Polis Memuru Edip Zengin’in ailesini ziyaret etti. Başkan Bıyık, “15 Temmuz hain darbe girişiminde yapılan saldırıda şehit olan Darıcalı 15 Temmuz şehidimiz Özel Harekat Polisi Edip Zengin’i vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi. DESTAN BIRAKTI Başkan Bıyık Şehit Polis Memuru Edip Zengin’in ailesini ziyaretinin ardından Bağlarbaşı Merkez Camii’nde okunan mevlidi şerif programına katıldı. İlçe protokolü ile düzenlenen programın ardından Darıcalılar Darıca Sahil Amfi Tiyatro Anma Programı’nda bir araya geldiler. Burada bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin 4. Yıldönümünde bir kez daha demokrasiye darbe vurmak isteyenleri lanetliyor, darbeye direnen tüm duyarlı vatandaşlarımızı şükran ve minnetle yad ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşu ile halkını meydanlara davet etmesiyle birlikte hain darbe girişimi milletin karşısında başarısız olarak yerini şanlı bir destana bırakmıştır” diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 15 Temmuz anma programı tutulan demokrasi nöbetinin ardından sona erdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, şehit aileleri ve vatandaşlar şehitlik ziyaretinde hazır bulundu. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından ilçe protokolü şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ

Başkan Bıyık, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimiz ve bizlere emanetleri olan aileleri ile birlikte Darıca Şehitliğimizi ziyaret ettik. Rabbim şehitlerimizin makamlarını âli eylesin, ailelerine ve sevenlerine sabırlar versin İnşallah. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi’ diyenlerindir, vatan. ‘Ölürsek cennet, kalırsak devlet bizimdir’ diyenlerindir, vatan. Azîz şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ile birlikte kahramanlarımıza dualar ettik” ifadelerini kullandı. 

DARICALI ŞEHİT EDİP ZENGİN

Şehitlik ziyaretinin ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki ilçe protokolü 15 Temmuz şehidi olan Şehit Polis Memuru Edip Zengin’in ailesini ziyaret etti. Başkan Bıyık, “15 Temmuz hain darbe girişiminde yapılan saldırıda şehit olan Darıcalı 15 Temmuz şehidimiz Özel Harekat Polisi Edip Zengin’i vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

DESTAN BIRAKTI

Başkan Bıyık Şehit Polis Memuru Edip Zengin’in ailesini ziyaretinin ardından Bağlarbaşı Merkez Camii’nde okunan mevlidi şerif programına katıldı. İlçe protokolü ile düzenlenen programın ardından Darıcalılar Darıca Sahil Amfi Tiyatro Anma Programı’nda bir araya geldiler. Burada bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin 4. Yıldönümünde bir kez daha demokrasiye darbe vurmak isteyenleri lanetliyor, darbeye direnen tüm duyarlı vatandaşlarımızı şükran ve minnetle yad ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşu ile halkını meydanlara davet etmesiyle birlikte hain darbe girişimi milletin karşısında başarısız olarak yerini şanlı bir destana bırakmıştır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.