Darıca devleri solladı!

Spor 31.10.2017 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca devleri solladı!

Adım adım zirveye koşan Darıca G.B, 126 takımlı profesyonel liglerde bir çok dev takımı geride bırakarak Türkiye liglerinin en az gol yiyen takımı oldu. Kaleye duvar ören sarı yeşilliler, harika savunmasıyla rakiplerinin fişini çekti.

3.Lig 2.Grup’ta zirve takibini iddialı bir şekilde sürdüren Darıca Gençlerbirliği, bu sezon kalesini 6.kez gole kapatmayı başarırken, dikkat çekici performansıyla bir çok dev takımı da geride bıraktı. Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig(2 gruplu) ve 3.Lig’de(3 gruplu) mücadele eden toplam 126 takım arasında 2.Lig ekibi Sivas Belediyespor ile birlikte en az gol(4 gol) yiyen takım olan Darıca Gençlerbirliği, önemli bir başarıya imza attı. Kendi sahasında oynadığı 5 maçta ise kalesinde yalnızca 1 gol gören Darıca Gençlerbirliği, savunma anlamında geçer not aldı. 4 MAÇTAN MAKSİMUM PUAN Zorlu maç trafiğini geride bırakan Darıca Gençlerbirliği, önümüzdeki haftalarda alt sıralarda bulunan takımlarla karşı karşıya gelecek. Sırasıyla; 1461 Trabzon(d), Kırıkhanspor, Yeşil Bursa(d) ve A.Bağcılarspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilliler, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin birbirleriyle oynayacakları haftalardan kazançlı çıkmak adına 4 maçlık periyottan maksimum puanı almayı hedefliyor.
Adım adım zirveye koşan Darıca G.B, 126 takımlı profesyonel liglerde bir çok dev takımı geride bırakarak Türkiye liglerinin en az gol yiyen takımı oldu. Kaleye duvar ören sarı yeşilliler, harika savunmasıyla rakiplerinin fişini çekti.

3.Lig 2.Grup’ta zirve takibini iddialı bir şekilde sürdüren Darıca Gençlerbirliği, bu sezon kalesini 6.kez gole kapatmayı başarırken, dikkat çekici performansıyla bir çok dev takımı da geride bıraktı. Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig(2 gruplu) ve 3.Lig’de(3 gruplu) mücadele eden toplam 126 takım arasında 2.Lig ekibi Sivas Belediyespor ile birlikte en az gol(4 gol) yiyen takım olan Darıca Gençlerbirliği, önemli bir başarıya imza attı. Kendi sahasında oynadığı 5 maçta ise kalesinde yalnızca 1 gol gören Darıca Gençlerbirliği, savunma anlamında geçer not aldı.

4 MAÇTAN MAKSİMUM PUAN

Zorlu maç trafiğini geride bırakan Darıca Gençlerbirliği, önümüzdeki haftalarda alt sıralarda bulunan takımlarla karşı karşıya gelecek. Sırasıyla; 1461 Trabzon(d), Kırıkhanspor, Yeşil Bursa(d) ve A.Bağcılarspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilliler, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin birbirleriyle oynayacakları haftalardan kazançlı çıkmak adına 4 maçlık periyottan maksimum puanı almayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.