Darıca, Dilovası ve Çayırova Belediyesi TAMAM

Darıca 09.07.2016 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca, Dilovası ve Çayırova Belediyesi TAMAM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geri dönüşüm ve atık toplama çalışmalarına 12 ilçe de gerçekleştirdiği eğitim seminerleriyle devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Marka tarafından yapılan "Evsel Atıkların Toplanması ve Taşınması İşindeki Personellerin Eğitimi ve Bilinçlendirilmesi Projesi" kapsamında Gölcük Belediyesi personeline eğitim gerçekleştirildi. Eğitim seminerinde, hangi atıkların tehlikeli olduğunu, tehlikeli atıkların evsel atıklardan ne gibi farklılıklarının bulunduğu anlatıldı. Toplama işinde neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirilen personel, tehlikeli bir atık ile karşılaşıldığı neler yapılması gerektiği konusunda detaylı bilgi verildi. Proje kapsamında daha önce Karamürsel, İzmit, Darıca, Dilovası ve Çayırova Belediyesi temizlik çalışanlarına eğitimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda 400 çalışan eğitimlerden faydalandı. Proje kapsamında diğer ilçelerden eğitimlerde gerçekleştirilecek. Eğitimler sonrasında bin 200 personele bilinçlendirme ve eğitim çalışması verilmiş olacak. -
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geri dönüşüm ve atık toplama çalışmalarına 12 ilçe de gerçekleştirdiği eğitim seminerleriyle devam ediyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Marka tarafından yapılan "Evsel Atıkların Toplanması ve Taşınması İşindeki Personellerin Eğitimi ve Bilinçlendirilmesi Projesi" kapsamında Gölcük Belediyesi personeline eğitim gerçekleştirildi. Eğitim seminerinde, hangi atıkların tehlikeli olduğunu, tehlikeli atıkların evsel atıklardan ne gibi farklılıklarının bulunduğu anlatıldı. Toplama işinde neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirilen personel, tehlikeli bir atık ile karşılaşıldığı neler yapılması gerektiği konusunda detaylı bilgi verildi.

Proje kapsamında daha önce KaramürselİzmitDarıcaDilovası ve Çayırova Belediyesi temizlik çalışanlarına eğitimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda 400 çalışan eğitimlerden faydalandı. Proje kapsamında diğer ilçelerden eğitimlerde gerçekleştirilecek. Eğitimler sonrasında bin 200 personele bilinçlendirme ve eğitim çalışması verilmiş olacak. -

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.