GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Ege’de umut arıyor

Spor 21.02.2020 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Ege’de umut arıyor

11 haftadır 3 puana hasret kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Lig 3.Grup’un 25.haftasında çok kritik bir 90 dakikaya daha çıkmaya hazırlanıyor. Sarı yeşilli ekibimiz, Play-Off hattında bulunan Nazilli Belediyespor deplasmanında kötü gidişe dur demek için sahaya çıkacak. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e inmesi nedeniyle stresli haftalara giren Selahattin Dervent’in talebeleri, üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtma adına zorlu Aydın deplasmanından iyi bir neticeyle ayrılmaya çalışacak. İLK YENİLGİLERİNİ DARICA TATTIRDI Ligin ilk yarısında oynanan maçta Nazilli’yi 1-0 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattıran Darıca Gençlerbirliği A.Ş, psikolojik olarak zor şartlar altında çıkacağı rövanş maçında gülmek istiyor. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Kırklareli bölgesi hakemi Ömer Şivka yönetecek.

11 haftadır 3 puana hasret kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Lig 3.Grup’un 25.haftasında çok kritik bir 90 dakikaya daha çıkmaya hazırlanıyor. Sarı yeşilli ekibimiz, Play-Off hattında bulunan Nazilli Belediyespor deplasmanında kötü gidişe dur demek için sahaya çıkacak. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e inmesi nedeniyle stresli haftalara giren Selahattin Dervent’in talebeleri, üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtma adına zorlu Aydın deplasmanından iyi bir neticeyle ayrılmaya çalışacak.

İLK YENİLGİLERİNİ DARICA TATTIRDI

Ligin ilk yarısında oynanan maçta Nazilli’yi 1-0 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattıran Darıca Gençlerbirliği A.Ş, psikolojik olarak zor şartlar altında çıkacağı rövanş maçında gülmek istiyor. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Kırklareli bölgesi hakemi Ömer Şivka yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.