Darıca EğitimBirSen Karaman'a Gitti

Darıca 15.11.2018 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca EğitimBirSen Karaman'a Gitti

Eğitim Bir Sen Darıca Temsilciliği yeni yönetim kurulu Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman'ı  ziyaret etti. Ziyarette hem tanışma hem de görüş alış verişinde bulunuldu. İlçe Kaymakamı Ömer Karaman, ilçenin eğitim kalitesinin sürekli yükseldiğini bunda eğitim camiasının çok büyük emek sarfettiğini belirtti. Sendikaların hak arama yerleri olmasının  yanında üyelerinin sosyal yönden de desteklemesinin önemli olduğunu, sendikanın hazırlamış olduğu Futsal Turnuvasının buna güzel bir örnek olduğunu söyledi. Darıca eğitimi ile ilgili sohbetin ardından İlçe Kaymakamı  Ömer Karaman'ı Eğitim Bir Sen Darıca Temsilciliği başkanı Lokman Yazıcı  yapılacak futsal turnuvası final müsabakası  öncesi kurum amirleri maçına davet etti. İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Karaman'da o gün geleceğini ve önce sahada kurum amirleriyle maç yapıp ardından da kupa törenine katılacağını belirtti.

Eğitim Bir Sen Darıca Temsilciliği
yeni yönetim kurulu Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman'ı  ziyaret etti. Ziyarette hem tanışma hem de görüş alış verişinde bulunuldu. İlçe Kaymakamı Ömer Karaman, ilçenin eğitim kalitesinin sürekli yükseldiğini bunda eğitim camiasının çok büyük emek sarfettiğini belirtti. Sendikaların hak arama yerleri olmasının  yanında üyelerinin sosyal yönden de desteklemesinin önemli olduğunu, sendikanın hazırlamış olduğu Futsal Turnuvasının buna güzel bir örnek olduğunu söyledi. Darıca eğitimi ile ilgili sohbetin ardından İlçe Kaymakamı  Ömer Karaman'ı Eğitim Bir Sen Darıca Temsilciliği başkanı Lokman Yazıcı  yapılacak futsal turnuvası final müsabakası  öncesi kurum amirleri maçına davet etti. İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Karaman'da o gün geleceğini ve önce sahada kurum amirleriyle maç yapıp ardından da kupa törenine katılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.