Darıca Elaziz'i İtalyan taktiğiyle vurdu

Spor 01.11.2016 - 08:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Elaziz'i İtalyan taktiğiyle vurdu

Darıca Elaziz'i İtalyan taktiğiyle vurdu

Darıca Gençlerbirliği, Galip Gündoğdu yönetimiyle adeta yeniden hayata döndü. 3 maçlık zorlu deplasman periyodundan alnının akıyla çıkan sarı yeşilliler, gol dahi yemeyerek İtalyanlar’ın meşhur ‘’Önce durdur sonra vur’’ taktiğini uyguladı. 3 ZOR VİRAJI BAŞARIYLA GEÇTİ 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca G.B, kötü günleri artık geride bıraktı. Önce Sakaryaspor gibi zor bir deplasmandan gol yemeden 1 puan çıkaran sarı yeşilliler, ardından Türkiye Kupası’nda da 120 dakikası 0-0 biten maçta Balıkesirspor’u penaltı atışları sonucunda eleyerek adına gruplara yazdırmayı başarmıştı. MÜTHİŞ SAVUNMA ARDINDAN GOL Son olarak 3.Grup’un tek namağlup ekibi Elaziz Belediyespor karşısında müthiş bir savunma yapan sarı yeşilliler, rakibini Abuzer’in tek golüyle devirerek 6 maçlık galibiyetine son verdi. Son 3 deplasmanda kalesini gole kapatan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, savunma yaparak maç kazanmanın örneğini harika bir şekilde vermiş oldu.
Darıca Elaziz'i İtalyan taktiğiyle vurdu

Darıca Gençlerbirliği, Galip Gündoğdu yönetimiyle adeta yeniden hayata döndü. 3 maçlık zorlu deplasman periyodundan alnının akıyla çıkan sarı yeşilliler, gol dahi yemeyerek İtalyanlar’ın meşhur ‘’Önce durdur sonra vur’’ taktiğini uyguladı.

3 ZOR VİRAJI BAŞARIYLA GEÇTİ

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca G.B, kötü günleri artık geride bıraktı. Önce Sakaryaspor gibi zor bir deplasmandan gol yemeden 1 puan çıkaran sarı yeşilliler, ardından Türkiye Kupası’nda da 120 dakikası 0-0 biten maçta Balıkesirspor’u penaltı atışları sonucunda eleyerek adına gruplara yazdırmayı başarmıştı.

MÜTHİŞ SAVUNMA ARDINDAN GOL

Son olarak 3.Grup’un tek namağlup ekibi Elaziz Belediyespor karşısında müthiş bir savunma yapan sarı yeşilliler, rakibini Abuzer’in tek golüyle devirerek 6 maçlık galibiyetine son verdi. Son 3 deplasmanda kalesini gole kapatan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, savunma yaparak maç kazanmanın örneğini harika bir şekilde vermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.