Darıca emniyeti yeniden ihalede!

Darıca 28.06.2019 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca emniyeti yeniden ihalede!

2016 tarihinde ihalesi yapılan ancak yüklenici firmanın iflası sonrası yarım kalan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi tekrar ihaleye çıkarıldı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki 3 bin metrekarelik arsaya yeni bir hizmet binası yapılması için anahtar teslim inşaat işi için 7 Aralık 2016 tarihinde ihaleye çıkılmıştı. İhaleye girerek kazanan firma sahipleri ilk kazmayı 10 Şubat 2017 tarihinde vurarak inşaata başlamış ancak 1 yıl içinde bitirilmesi planlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım işi daha sonra iflas eden müteahhit firma sahipleri tarafından durdurulmuştu. İHALE 22 TEMMUZ'DA Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yarım kalan Darıca İlçe Emniyeti Müdürlüğü Hizmet Binası için ‘İkmal İnşaatı Yapım İşi’ ihalesine çıktı. İhale, 22 Temmuz tarihinde saat 14.30’da Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak. KONU MECLİS’E TAŞINMIŞTI İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis’e taşımış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanması talebinin ardından “ İhaleyi kazanan yüklenici firmanın taahhütlerini yerine getirmemesi sonucu oluşan kamu zararı ne kadardır? Firmaya bugüne kadar ne kadarlık bir ödeme yapılmıştır? İflas eden firma hakkında bir araştırma gerçekleştirilmiş midir?” sorusunu yöneltmişti. Ancak söz konusu yazılı soru önergesi cevapsız kaldı. 
2016 tarihinde ihalesi yapılan ancak yüklenici firmanın iflası sonrası yarım kalan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi tekrar ihaleye çıkarıldı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki 3 bin metrekarelik arsaya yeni bir hizmet binası yapılması için anahtar teslim inşaat işi için 7 Aralık 2016 tarihinde ihaleye çıkılmıştı. İhaleye girerek kazanan firma sahipleri ilk kazmayı 10 Şubat 2017 tarihinde vurarak inşaata başlamış ancak 1 yıl içinde bitirilmesi planlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım işi daha sonra iflas eden müteahhit firma sahipleri tarafından durdurulmuştu.

İHALE 22 TEMMUZ'DA

Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yarım kalan Darıca İlçe Emniyeti Müdürlüğü Hizmet Binası için ‘İkmal İnşaatı Yapım İşi’ ihalesine çıktı. İhale, 22 Temmuz tarihinde saat 14.30’da Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak.

KONU MECLİS’E TAŞINMIŞTI

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis’e taşımış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanması talebinin ardından “ İhaleyi kazanan yüklenici firmanın taahhütlerini yerine getirmemesi sonucu oluşan kamu zararı ne kadardır? Firmaya bugüne kadar ne kadarlık bir ödeme yapılmıştır? İflas eden firma hakkında bir araştırma gerçekleştirilmiş midir?” sorusunu yöneltmişti. Ancak söz konusu yazılı soru önergesi cevapsız kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.