19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca “Evet”te Buluşuyor

Darıca 06.04.2017 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca “Evet”te Buluşuyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe SKM Programları kapsamında İlçe yöneticileri ile Referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Bıyık ve Ekibi Darıca’yı karış karış gezerek her Darıca halkına neden Evet demeleri gerektiğini anlatıyor. AK Parti Darıca Hafta içi ve Hafta sonu birçok programa katılarak vatandaşlar ile bir araya geldiler. Dernek ve ev toplantılarına katılan ekip, burada vatandaşlara yeni Anayasayı anlattılar. Hasta ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Bıyık ve ekibi Darıca’yı adeta karış karış geziyor. EVET OYLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR Vatandaşlara 18 Maddelik Anayasayı anlatıp “EVET” istediklerini dile getiren Başkan Bıyık, Referandum yaklaştıkça kararsız seçmenin Evet cephesinde yer aldığını dile getirerek şöyle konuştu: “Referandum sürecinin start alması ile birlikte gece gündüz demeden, Yağmur, Çamur demeden Darıca halkımız ile buluşmaya ve onlara 18 Maddelik Anayasayı tek tek anlatmaya devam ediyoruz. Şükrüler olsun Referandum yaklaştıkça Evet oylarının arttığını görüyoruz. Kararsız seçmen bizi dinledikten sonra Evet diyor. Bizim hedefimiz belli Darıca’da yüzde 70 oy almak bu başarıyı göstereceğiz. İnşallah halkımızın teveccühü ile Evet Referandumdan geçecek. Biz Darıca’da bunu görüyoruz” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe SKM Programları kapsamında İlçe yöneticileri ile Referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Bıyık ve Ekibi Darıca’yı karış karış gezerek her Darıca halkına neden Evet demeleri gerektiğini anlatıyor. AK Parti Darıca Hafta içi ve Hafta sonu birçok programa katılarak vatandaşlar ile bir araya geldiler. Dernek ve ev toplantılarına katılan ekip, burada vatandaşlara yeni Anayasayı anlattılar. Hasta ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Bıyık ve ekibi Darıca’yı adeta karış karış geziyor.

EVET OYLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Vatandaşlara 18 Maddelik Anayasayı anlatıp “EVET” istediklerini dile getiren Başkan Bıyık, Referandum yaklaştıkça kararsız seçmenin Evet cephesinde yer aldığını dile getirerek şöyle konuştu: “Referandum sürecinin start alması ile birlikte gece gündüz demeden, Yağmur, Çamur demeden Darıca halkımız ile buluşmaya ve onlara 18 Maddelik Anayasayı tek tek anlatmaya devam ediyoruz. Şükrüler olsun Referandum yaklaştıkça Evet oylarının arttığını görüyoruz. Kararsız seçmen bizi dinledikten sonra Evet diyor. Bizim hedefimiz belli Darıca’da yüzde 70 oy almak bu başarıyı göstereceğiz. İnşallah halkımızın teveccühü ile Evet Referandumdan geçecek. Biz Darıca’da bunu görüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.