Darıca Farabi Dijital Hastaneye Adım Adım

14.12.2017 - 23:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Farabi Dijital Hastaneye Adım Adım

Darıca Farabi Devlet Hastanesi dijital hastane olmanın en önemli aşaması olan HIMSS seviye 6’yı tamamlayarak akreditasyonu almaya hak kazandı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yönetici V. Dr. Nihat Üstüner, “Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yönetici V. Dr. Nihat Üstüner hastanenin dijital hastane olmasındaki kazanımları ve kolaylıkları anlattı. Dr. Üstüner, “Hastanemizde sürekli olarak dijital ortama geçebilmek için çalışmalar yapıldığı, hastane yönetim ekibim ve çalışma arkadaşlarımla beraber bunun alt yapısını oluşturarak çalışmalarımıza başladık ve önemli bir adımı başarıyla geçtik. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Hekim orderında olmayan bir ilacın hastaya uygulanmasına sistemin müsaade etmiyor. DOĞAYA KATKI SAĞLAYACAĞIZ Hastanede tedaviler uygulanırken serviste hemşirelerin yaptığı ateş ölçme, nabız, tansiyon gibi değerlerde çeşitli anormallik varsa sistemde uyarılar çıkıyor. Hemşirelerde bu uyarılar neticesinde hastaları daha yakından takip edebiliyor. Bu şekilde servisteki hastalarımızın takibi aynı zamanda dijital verilerle de daha dikkatli yapılıyor. Tüm bu yeniliklerin yanı sıra kayıtların dijital ortamda tutulması nedeniyle yılsonunda binlerce ağacın kesilmesi önleyecek ve doğaya katkı sağlayacağız. Bu aşama da emeği geçen tüm çalışama arkadaşlarıma ve hastane ekibime teşekkür ederim bu başarı hepimizin.” diye konuştu.   
Darıca Farabi Devlet Hastanesi dijital hastane olmanın en önemli aşaması olan HIMSS seviye 6’yı tamamlayarak akreditasyonu almaya hak kazandı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yönetici V. Dr. Nihat Üstüner, “Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yönetici V. Dr. Nihat Üstüner hastanenin dijital hastane olmasındaki kazanımları ve kolaylıkları anlattı. Dr. Üstüner, “Hastanemizde sürekli olarak dijital ortama geçebilmek için çalışmalar yapıldığı, hastane yönetim ekibim ve çalışma arkadaşlarımla beraber bunun alt yapısını oluşturarak çalışmalarımıza başladık ve önemli bir adımı başarıyla geçtik. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Hekim orderında olmayan bir ilacın hastaya uygulanmasına sistemin müsaade etmiyor.

DOĞAYA KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Hastanede tedaviler uygulanırken serviste hemşirelerin yaptığı ateş ölçme, nabız, tansiyon gibi değerlerde çeşitli anormallik varsa sistemde uyarılar çıkıyor. Hemşirelerde bu uyarılar neticesinde hastaları daha yakından takip edebiliyor. Bu şekilde servisteki hastalarımızın takibi aynı zamanda dijital verilerle de daha dikkatli yapılıyor. Tüm bu yeniliklerin yanı sıra kayıtların dijital ortamda tutulması nedeniyle yılsonunda binlerce ağacın kesilmesi önleyecek ve doğaya katkı sağlayacağız. Bu aşama da emeği geçen tüm çalışama arkadaşlarıma ve hastane ekibime teşekkür ederim bu başarı hepimizin.” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.