Darıca Fen Lisesi

Darıca 29.07.2020 - 20:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Fen Lisesi

DARICA’NIN MARKALAŞAN OKULU;

Darıca Fen Lisesi öğrencilerinden İlknur Kayabaşı, okulun 3 yıllık mezunları arasında üniversite sınavında Türkiye'de ilk 1000'e giren ilk öğrencisi oldu. Darıca Fen Lisesi Okul Müdürü Yakup Çelik bu geçtiğimiz gün açıklanan üniversiteye giriş sınavında öğrencilerinden İlknur Kayabaşı’nın Türkiye'de ilk 1000'e girdiğini duyurdu. Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Darıca Fen Lisesi olarak marka olma yolunda başarı basamaklarını tırmanmaya başladık. Bölgemizin markası olmak yolunda çalışıyoruz. Darıca Fen Lisesi olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında İlknur Kayabaşı 908. olarak okulun 3 yıllık mezunları arasında üniversite sınavında Türkiye'de ilk 1000'e giren ilk öğrencisi oldu. Daha başarılı bir geleceğin müjdecisi bu ilk adım olacaktır. Başarıda emeği olan öğretmenlerimize ve ailesine teşekkür eder, öğrencimize ise başarılar dileriz.”  
DARICA’NIN MARKALAŞAN OKULU;

Darıca Fen Lisesi öğrencilerinden İlknur Kayabaşı, okulun 3 yıllık mezunları arasında üniversite sınavında Türkiye'de ilk 1000'e giren ilk öğrencisi oldu.

Darıca Fen Lisesi Okul Müdürü Yakup Çelik bu geçtiğimiz gün açıklanan üniversiteye giriş sınavında öğrencilerinden İlknur Kayabaşı’nın Türkiye'de ilk 1000'e girdiğini duyurdu. Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Darıca Fen Lisesi olarak marka olma yolunda başarı basamaklarını tırmanmaya başladık. Bölgemizin markası olmak yolunda çalışıyoruz. Darıca Fen Lisesi olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında İlknur Kayabaşı 908. olarak okulun 3 yıllık mezunları arasında üniversite sınavında Türkiye'de ilk 1000'e giren ilk öğrencisi oldu. Daha başarılı bir geleceğin müjdecisi bu ilk adım olacaktır. Başarıda emeği olan öğretmenlerimize ve ailesine teşekkür eder, öğrencimize ise başarılar dileriz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.