Darıca-Feriköy maçında şok 2 sakatlık!

Spor 17.08.2016 - 20:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca-Feriköy maçında şok 2 sakatlık!

Darıca-Feriköy maçında şok 2 sakatlık!

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Darıca G.B, kamptaki ikinci hazırlık maçında bugün Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköyspor ile karşılaştı. Mücadele 0-0 devam ederken 45.dakika Serhan'ın sakatlanmasının ardından yarıda kaldı. Önce 26.dakikada Cafercan Aksu'nun dizine ardından 45.dakikada Serhan Yılmaz'ın kulağına sert bir darbede bulunan Feriköysporlu futbolcular, sert bir futbolu tercih ederek 2 Darıcalı oyuncuyu sakatladı. Maç boyunca sert müdahalelerde bulunan Feriköysporlu futbolculara tepki gösteren Teknik Direktör Ramazan Silin, takımını sahadan çekti. SERHAN'A TOMOGRAFİ ÇEKİLECEK Dizine sert bir darbe alan Cafercan Aksu'nun ilk bulgulara göre ciddi bir şeyinin olmadığı, Serhan'ın Yılmaz'ın ise baş dönmesi ve mide ağrısı sebebiyle tomografisinin çekileceği belirtildi.
Darıca-Feriköy maçında şok 2 sakatlık!

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Darıca G.B, kamptaki ikinci hazırlık maçında bugün Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköyspor ile karşılaştı. Mücadele 0-0 devam ederken 45.dakika Serhan'ın sakatlanmasının ardından yarıda kaldı. Önce 26.dakikada Cafercan Aksu'nun dizine ardından 45.dakikada Serhan Yılmaz'ın kulağına sert bir darbede bulunan Feriköysporlu futbolcular, sert bir futbolu tercih ederek 2 Darıcalı oyuncuyu sakatladı. Maç boyunca sert müdahalelerde bulunan Feriköysporlu futbolculara tepki gösteren Teknik Direktör Ramazan Silin, takımını sahadan çekti.

SERHAN'A TOMOGRAFİ ÇEKİLECEK

Dizine sert bir darbe alan Cafercan Aksu'nun ilk bulgulara göre ciddi bir şeyinin olmadığı, Serhan'ın Yılmaz'ın ise baş dönmesi ve mide ağrısı sebebiyle tomografisinin çekileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.