Darıca Final'de Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi

Darıca 18.02.2019 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Final'de Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi

Kurumdan yapılan açıklamada, "Darıca Final Okulları Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı'na 1000'e yakın yoğun başvuru gerçekleşti. 3. sınıftan 11. sınıf kademesine kadar olan Bursluluk Sınavı kontenjanlarının tamamına yakını doldu.  Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı 23 Şubat Cumartesi günü 10:00 ve 14:00 saatlerinde Darıca Final Okulları Ana Kampüsü içerisinde gerçekleşecektir.İlgi gösteren tüm veli ve öğrencilere teşekkür ederiz." sözlerine yer verildi.
Kurumdan yapılan açıklamada, "Darıca Final Okulları Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı'na 1000'e yakın yoğun başvuru gerçekleşti. 3. sınıftan 11. sınıf kademesine kadar olan Bursluluk Sınavı kontenjanlarının tamamına yakını doldu. 
Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı 23 Şubat Cumartesi günü 10:00 ve 14:00 saatlerinde Darıca Final Okulları Ana Kampüsü içerisinde gerçekleşecektir.İlgi gösteren tüm veli ve öğrencilere teşekkür ederiz." sözlerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.