Darıca Final de Cumhuriyet coşkusu!

Darıca 29.10.2019 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Final de Cumhuriyet coşkusu!

Darıca Final Eğitim Kurumları’nda hazırlanan programla Türkiye Cumhuriyetinin 96. yılı  görkemli bir şekilde kutlandı. Darıca Final Eğitim Kurumları Türkiye Cumhuriyetinin 96. yılını  görkemli bir törenle kutladı. Programa, CHP Çayırova eski ilçe başkanı Selahattin Kaya, THK Darıca Başkanı Kazım Yıldız, okul aile Birliği başkanları, veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının  okunması ile başlayan program öğrencilerin muhteşem sunum ve gösteri ile devam etti. Günün anlam ve önemini içeren konuşmaların ardından Okul öğrencileri arasında düzenlenen; Atletizm, Satranç, Şiir, Kompozisyon, Resim dallarında dereceye giren öğrenciler ve veliler ödüllerini aldı. KAYA: “YAŞASIN CUMHURİYET” Genel Müdür Murat Kaya yaptığı coşkulu konuşma ile Mustafa Kemal Ülküsünün ve Cumhuriyetin kazanımlarının önemi üzerinde durdu. Cumhuriyet öncesi durumu ve Cumhuriyet sonrası yeniden bir millet olarak tarih sahnesinde var olmanın mücadele onurunu aktardı. Yaşasın Cumhuriyet.. İlelebet yaşayacak Cumhuriyet. Salona sığmayan veliler büyük bir memnuniyet ile Cumhuriyet coşkusunu yaşayarak programdan ayrıldılar.                    

Darıca Final Eğitim Kurumları’nda hazırlanan programla Türkiye Cumhuriyetinin 96. yılı  görkemli bir şekilde kutlandı. Darıca Final Eğitim Kurumları Türkiye Cumhuriyetinin 96. yılını  görkemli bir törenle kutladı. Programa, CHP Çayırova eski ilçe başkanı Selahattin Kaya, THK Darıca Başkanı Kazım Yıldız, okul aile Birliği başkanları, veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının  okunması ile başlayan program öğrencilerin muhteşem sunum ve gösteri ile devam etti. Günün anlam ve önemini içeren konuşmaların ardından Okul öğrencileri arasında düzenlenen; Atletizm, Satranç, Şiir, Kompozisyon, Resim dallarında dereceye giren öğrenciler ve veliler ödüllerini aldı.

KAYA: “YAŞASIN CUMHURİYET”

Genel Müdür Murat Kaya yaptığı coşkulu konuşma ile Mustafa Kemal Ülküsünün ve Cumhuriyetin kazanımlarının önemi üzerinde durdu. Cumhuriyet öncesi durumu ve Cumhuriyet sonrası yeniden bir millet olarak tarih sahnesinde var olmanın mücadele onurunu aktardı. Yaşasın Cumhuriyet.. İlelebet yaşayacak Cumhuriyet. Salona sığmayan veliler büyük bir memnuniyet ile Cumhuriyet coşkusunu yaşayarak programdan ayrıldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.