Darıca Final’de verimli toplantı

Darıca 10.03.2020 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Final’de verimli toplantı

Darıca Final okulları ilkokul veli toplantısı gerçekleştirildi. Daha modern ve daha kaliteli eğitim adına gerçekleştirilen toplantıya 1.- 2.-3.-4. sınıfların velileri katılırken veliler eğitimciler tarafından bilgilendirildi. Ayrıca veliler de merak ettikleri konuları soru şansını yakaladı. Velilere bilgilendirme yapıldı Darıca Final okulları ilkokul veli toplantısı gerçekleştirildi. Nitelikli bir eğitim-öğretim sürecinde okulun ailelerle iletişimi ve işbirliği çok önemli bir yer tutarken okul – öğretmen–aile işbirliği ile ailelerin okulla sağlıklı ve uyumlu ilişkiler kurmasına yardım eden veli toplantısı ilgi gördü. 1.- 2.-3.-4. sınıflar için gerçekleştirilen veli toplantımızda anne-babalara sınıf öğretmenleri tarafından detaylı bilgiler aktarılırken veliler de sordukları sorularla bilgilendiler. Darıca Final teşekkür etti Sınıf toplantılarının ardından branş öğretmenlerinin birebir görüşmeler yaparak öğrencilerin akademik kazanım süreçleri hakkında velilerimizle bilgi paylaşımında bulundu. Okul- aile ve öğretmenler arasında iş birliğini gerçekleştirmek, okulun eğitim felsefesine hakim olmak, velileri etkin bir şekilde eğitim hizmetlerine katmak üzere yapılan veli toplantılara gösterilen ilgi dikkat çekerken okul yönetimi tüm velilere teşekkür edip çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Darıca Final okulları ilkokul veli toplantısı gerçekleştirildi. Daha modern ve daha kaliteli eğitim adına gerçekleştirilen toplantıya 1.- 2.-3.-4. sınıfların velileri katılırken veliler eğitimciler tarafından bilgilendirildi. Ayrıca veliler de merak ettikleri konuları soru şansını yakaladı.

Velilere bilgilendirme yapıldı

Darıca Final okulları ilkokul veli toplantısı gerçekleştirildi. Nitelikli bir eğitim-öğretim sürecinde okulun ailelerle iletişimi ve işbirliği çok önemli bir yer tutarken okul – öğretmen–aile işbirliği ile ailelerin okulla sağlıklı ve uyumlu ilişkiler kurmasına yardım eden veli toplantısı ilgi gördü. 1.- 2.-3.-4. sınıflar için gerçekleştirilen veli toplantımızda anne-babalara sınıf öğretmenleri tarafından detaylı bilgiler aktarılırken veliler de sordukları sorularla bilgilendiler.

Darıca Final teşekkür etti

Sınıf toplantılarının ardından branş öğretmenlerinin birebir görüşmeler yaparak öğrencilerin akademik kazanım süreçleri hakkında velilerimizle bilgi paylaşımında bulundu. Okul- aile ve öğretmenler arasında iş birliğini gerçekleştirmek, okulun eğitim felsefesine hakim olmak, velileri etkin bir şekilde eğitim hizmetlerine katmak üzere yapılan veli toplantılara gösterilen ilgi dikkat çekerken okul yönetimi tüm velilere teşekkür edip çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.