Darıca Final’den değerlendirme toplantısı!

Darıca 27.12.2019 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Final’den değerlendirme toplantısı!

HABER:YAĞMUR SIR Darıca Final Okullarında 2019/2020 Eğitim - Öğretim Yılı 1.Dönem 2. genel değerlendirme toplantısı gerçekleşti. Bu güne kadar yapılan çalışmalar ve ara tatil dönemi için öneriler, 2.döneme yönelik sunulan görüşleri kapsayan zümre çalışması tamamlandıktan sonra; Okul Genel Müdürü Murat Kaya başkanlığında genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya idareciler ve öğretmenler katılırken ele alınan konular arasında Final Genel Merkez Eğitim Koordinatörü Veysel Top’un okul ziyareti, karne İşlemleri ve dikkat edilmesi gerekenler sınavlar, etütler, denemeler, kitap okuma faaliyetleri ve sürecin değerlendirilmesi gibi başlıklar ele alındı.  Toplantıda erken kayıt tarihinin belirlenmesi ve işlenmesi, kültür ve diğer etkinlikler, sosyal çalışmalar ve etütler gibi temalar da vurgulanırken eğitim çıtasının yükseltilmesi adına oluşturulacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.      

HABER:YAĞMUR SIR

Darıca Final Okullarında 2019/2020 Eğitim - Öğretim Yılı 1.Dönem 2. genel değerlendirme toplantısı gerçekleşti. Bu güne kadar yapılan çalışmalar ve ara tatil dönemi için öneriler, 2.döneme yönelik sunulan görüşleri kapsayan zümre çalışması tamamlandıktan sonra; Okul Genel Müdürü Murat Kaya başkanlığında genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya idareciler ve öğretmenler katılırken ele alınan konular arasında Final Genel Merkez Eğitim Koordinatörü Veysel Top’un okul ziyareti, karne İşlemleri ve dikkat edilmesi gerekenler sınavlar, etütler, denemeler, kitap okuma faaliyetleri ve sürecin değerlendirilmesi gibi başlıklar ele alındı.  Toplantıda erken kayıt tarihinin belirlenmesi ve işlenmesi, kültür ve diğer etkinlikler, sosyal çalışmalar ve etütler gibi temalar da vurgulanırken eğitim çıtasının yükseltilmesi adına oluşturulacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.