Darıca Final’den Mavi Basamak’a Ziyaret

Darıca 01.04.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Final’den Mavi Basamak’a Ziyaret

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ve İlkokul/Ortaokul Müdürü Ceyda Ramazanoğlu Darıca'da bulunan Mavi Basamak Ana Okulunu ziyaret ettiler.

  Ziyarette okul kurucusu Banu Katalıoğlu ve okul müdürü Suna Bingöl ile görüşme yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Genel Müdür Murat Kaya: "Kurucu Banu Katalıoğlu başarılı çalışmaları ile eğitim camiamıza değer katmaktadır. Yıllardır bu alanda kaliteli eğitim sunarak iyi hizmet vermeye devam etmektedir. Daha önceki kurum paydaşım olan okul müdürü Suna Bingöl ile okul daha iyi çalışmalara imza atacaktır. Başarılarının devamını dilerim." dedi. Katalıoğlu, “YOL GÖSTERİCİDİR” Kurucu Banu Katalıoğlu: "Ziyaretten büyük memnuniyet duydum. Darıca Final Okulları bölgemize ve ilçemize büyük deģerler katmaktadır. Murat Kaya müdürüm hepimize geçmişten bugüne  yol gösterici olmuştur. Birçoğumuzun öğretmeni ve idarecisi olarak bizlere büyük kazanımlar edinmemize rehber olmuştur. Darıca Final Okulları tüm kadrosuyla başarılarıyla kaliteli ve nitelikli eğitim öğretim vermektedir. Bizler de kendilerine başarılar dileriz." dedi. Ziyaret bilgi paylaşımı ile büyük bir memnuniyet içinde tamamlandı.
Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ve İlkokul/Ortaokul Müdürü Ceyda Ramazanoğlu Darıca'da bulunan Mavi Basamak Ana Okulunu ziyaret ettiler.

 

Ziyarette okul kurucusu Banu Katalıoğlu ve okul müdürü Suna Bingöl ile görüşme yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Genel Müdür Murat Kaya: "Kurucu Banu Katalıoğlu başarılı çalışmaları ile eğitim camiamıza değer katmaktadır. Yıllardır bu alanda kaliteli eğitim sunarak iyi hizmet vermeye devam etmektedir. Daha önceki kurum paydaşım olan okul müdürü Suna Bingöl ile okul daha iyi çalışmalara imza atacaktır. Başarılarının devamını dilerim." dedi.

Katalıoğlu, “YOL GÖSTERİCİDİR”

Kurucu Banu Katalıoğlu: "Ziyaretten büyük memnuniyet duydum. Darıca Final Okulları bölgemize ve ilçemize büyük deģerler katmaktadır. Murat Kaya müdürüm hepimize geçmişten bugüne 
yol gösterici olmuştur. Birçoğumuzun öğretmeni ve idarecisi olarak bizlere büyük kazanımlar edinmemize rehber olmuştur. Darıca Final Okulları tüm kadrosuyla başarılarıyla kaliteli ve nitelikli eğitim öğretim vermektedir. Bizler de kendilerine başarılar dileriz." dedi. Ziyaret bilgi paylaşımı ile büyük bir memnuniyet içinde tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.