19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Final’den TÜYAP çıkarması!

Darıca 04.11.2019 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Final’den TÜYAP çıkarması!

Darıca Final Eğitim Kurumları, TÜYAP Kitap Fuarına gitti. İstanbul Beylikdüzü’nde Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ile düzenlenen 38. Uluslararası Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Darıca Final Eğitim Kurumları’nın öğrencileri, 800’ün üzerinde yayın evine ait binlerce kitapla buluşma fırsatı buldu. MİNİKLERDEN KİTAPLARA YOĞUN İLGİ Kitapların yazarlarıyla da birebir tanışma imkânı bulan öğrenciler Final Yayıncılık ve Final Kültür Yayıncılık Standını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Final Eğitim Kurumları Genel Merkez yöneticilerinden Emine Kaya Eren, Zeynep Özen ve tüm Final görevlileriyle sohbetler gerçekleştirilirken, yayınlanan yeni çıkan eserlerden alan öğrencilerin kitaplarla buluşması, kitap seçmesi, kitap alması, kitaplarla ilgili sorular sorması dikkat çekti.     TEŞVİK EDİCİ OLMALIYIZ Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Murat Kaya ise ziyaret ile ilgili yaptığı konuşmasında, “Elbette elektronik çağdayız. Fakat kitaba dokunmak, kağıdın, mürekkebin, yazarın alın teri ve emeğini hece hece, satır satır gözden, yüreğe oradan da beyne nakletmek müthiş bir duygu. İnsanların kitap dünyasında adım atacak yer bulamaması 10 günlüğüne olsa da çok güzel. Giderek büyük illere doğru yaygınlaşan kitap fuarları 7'den 70'e herkes tarafından ziyaret edilmeli ve bu konuda her birimiz teşvik edici olmalıyız. OKUMALI, OKUTMALI , OKUMALIYIZ Bu kitap deryası içinde her insanımız nefes alıp vermeli. Yılda bir kaç kez bunu yapmalıyız. Bırakalım çocuklarımız fuarın tüm salonlarını tek başına, arkadaşları ile gezip, inceleyip gözlemleyip, iletişim kurup, alışveriş yapsınlar. Ne kadar çok beceriyi kapsıyor aslında farkında olmalıyız.” dedi

Darıca Final Eğitim Kurumları, TÜYAP Kitap Fuarına gitti. İstanbul Beylikdüzü’nde Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ile düzenlenen 38. Uluslararası Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Darıca Final Eğitim Kurumları’nın öğrencileri, 800’ün üzerinde yayın evine ait binlerce kitapla buluşma fırsatı buldu.

MİNİKLERDEN KİTAPLARA YOĞUN İLGİ

Kitapların yazarlarıyla da birebir tanışma imkânı bulan öğrenciler Final Yayıncılık ve Final Kültür Yayıncılık Standını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Final Eğitim Kurumları Genel Merkez yöneticilerinden Emine Kaya Eren, Zeynep Özen ve tüm Final görevlileriyle sohbetler gerçekleştirilirken, yayınlanan yeni çıkan eserlerden alan öğrencilerin kitaplarla buluşması, kitap seçmesi, kitap alması, kitaplarla ilgili sorular sorması dikkat çekti.

 

 

TEŞVİK EDİCİ OLMALIYIZ

Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Murat Kaya ise ziyaret ile ilgili yaptığı konuşmasında, “Elbette elektronik çağdayız. Fakat kitaba dokunmak, kağıdın, mürekkebin, yazarın alın teri ve emeğini hece hece, satır satır gözden, yüreğe oradan da beyne nakletmek müthiş bir duygu. İnsanların kitap dünyasında adım atacak yer bulamaması 10 günlüğüne olsa da çok güzel. Giderek büyük illere doğru yaygınlaşan kitap fuarları 7'den 70'e herkes tarafından ziyaret edilmeli ve bu konuda her birimiz teşvik edici olmalıyız.

OKUMALI, OKUTMALI , OKUMALIYIZ

Bu kitap deryası içinde her insanımız nefes alıp vermeli. Yılda bir kaç kez bunu yapmalıyız. Bırakalım çocuklarımız fuarın tüm salonlarını tek başına, arkadaşları ile gezip, inceleyip gözlemleyip, iletişim kurup, alışveriş yapsınlar. Ne kadar çok beceriyi kapsıyor aslında farkında olmalıyız.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.