19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Final eğitime hazır!

Darıca 08.09.2019 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Final eğitime hazır!

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Final okullarında bir ziyarette bulundu. Konu hakkında açıklama yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren hizmet içi seminerlerle yeni döneme ait hazırlıklar bugün eksiksiz tamamlanmıştır. Oryantasyon sürecinde öğrenciler ve veliler Final ailesiyle kısa sürede kaynaşmanın mutluluğunu yaşadılar. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına 35 akademik kadro 8 destek personel olmak üzere 43 kişilik kurumsal paydaşımız ve 350 öğrencimizle hazırız. Verdiğimiz hizmet içi seminerlerle kurumsal kültürü biz bilinci içinde yoğurduk. Amacımız Final ailesi olarak başta Darıca Milli Eğitim olmak üzere ülkemiz eğitimine kaliteli hizmetle yeni değerler katmaktır” dedi. DEĞERLER KATIYOR İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz, “Darıca Final Eğitim Kurumu kadrosuyla, çalışmalarıyla, örnek projeleriyle Milli Eğitim camiamıza önemli değerler katmaktadır. Başarılı çalışmalarından dolayı başta Genel Müdürümüz Murat Kaya'ya tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürle yeni dönemde de başarılar dileriz” diye konuştu. Darıca Final Okulları Şube Müdürü Veysi Gültekin, “Darıca Final Özel öğretim alanında her zaman bizimle işbirliği içinde hareket ederek camiamıza güç katmıştır. Tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla yeni dönemde de birlikte örnek çabalar yapacağımıza inanıyorum. Hepimize başarılar diliyorum” dedi. Gün boyu yapılan çalıştay ile iki haftalık çalışma süreci öğretmenlerimizin görüşleri ile ele alınıp paylaşıldı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Final okullarında bir ziyarette bulundu. Konu hakkında açıklama yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren hizmet içi seminerlerle yeni döneme ait hazırlıklar bugün eksiksiz tamamlanmıştır. Oryantasyon sürecinde öğrenciler ve veliler Final ailesiyle kısa sürede kaynaşmanın mutluluğunu yaşadılar. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına 35 akademik kadro 8 destek personel olmak üzere 43 kişilik kurumsal paydaşımız ve 350 öğrencimizle hazırız. Verdiğimiz hizmet içi seminerlerle kurumsal kültürü biz bilinci içinde yoğurduk. Amacımız Final ailesi olarak başta Darıca Milli Eğitim olmak üzere ülkemiz eğitimine kaliteli hizmetle yeni değerler katmaktır” dedi.

DEĞERLER KATIYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz, “Darıca Final Eğitim Kurumu kadrosuyla, çalışmalarıyla, örnek projeleriyle Milli Eğitim camiamıza önemli değerler katmaktadır. Başarılı çalışmalarından dolayı başta Genel Müdürümüz Murat Kaya'ya tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürle yeni dönemde de başarılar dileriz” diye konuştu. Darıca Final Okulları Şube Müdürü Veysi Gültekin, “Darıca Final Özel öğretim alanında her zaman bizimle işbirliği içinde hareket ederek camiamıza güç katmıştır. Tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla yeni dönemde de birlikte örnek çabalar yapacağımıza inanıyorum. Hepimize başarılar diliyorum” dedi. Gün boyu yapılan çalıştay ile iki haftalık çalışma süreci öğretmenlerimizin görüşleri ile ele alınıp paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.