Darıca fındık topladı 2-3

Spor 29.03.2017 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca fındık topladı 2-3

Şampiyonluk yolunda kredisiz yoluna devam eden Darıca Gençlerbirliği, Orduspor deplasmanından da 3 gol buldu ve dönerek yüzünü rakiplere çevirdi.

Ordu’da karşılaşmaya daha istekli ve daha hızlı başlayan taraf temsilcimiz Darıca G.B oldu. Daha maçın ilk dakikasında Cafercan'ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Abuzer'in vuruşu kalecide kaldı. Maçn ilk dakikasında Orduspor kalesini adeta ablukaya alan Darıca GB sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Bu pozisyonlarda sonra Aziz savunmayı geçemese de 10.dakikada sarı yeşilli temsilcimiz aradığı golü penaltıdan Cafercan ile buldu. (0-1)Temsilcimizin gol sevinci sadece 4 dakika sürdü. Özgen, kaleci Gökhan'dan dönen topu tamamladı ve skora denge geldi. (1-1) Bu dakikadan sonra tekrar baskısını artıran temsilcimiz Aziz ve Cafercan’ın sert ve düzgün şutları ağlarla buluşmadı. İstekli bir karşılaşma çıkaran Cafercan dakikalar 27’yi gösterirken bir kez daha takımını öne geçiren gole imza attı. Bu golden yine ilk bölümde olduğu gibi 4 dakika sonra bir gol daha geldi ama bu kez Darıca G.B’nin farkı ikiye çıkaran golü ağlarla buluştu. Gökhan Erdoğan'ın ortasında Yasin Öztop'un ters vuruşu ağlara gitti. (1-3) Karşılaşmanın ilk yarısının son bölümünde Cafercan kaleyi bu kez kafayla yoklasa da skor değişmedi ve ve Darıca G.B soyunma odasına üstün girdi. İKİNCİ YARIDA DOĞANCAN RÜZGARI Sarı yeşilli temsilcimizin devre arasında Orduspor'dan transfer ettiği Doğancan Aynacı, sahaya kaptanlık pazu bandıyla çıkarken ikinci yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. İkinci yarının hemen başında Doğancan Aynacı'nın yerden vuruşu direğin dışına çarparak dışarı giderken 5 dakika sonra yine kaleyi yokladı ama isabet sağlayamadı. Mçın bu dakikasından itibaren evsahibi takım taraftarları kendi yöneticileri ile ilgili olumsuz tezahüratlara başladı. Kalan dakikalar içinde iki takımında gol arayışları sonuç vermezken dakikalar eridi. Maç böyle bitecek derken evsahibi Orduspor Murat Torun'un golüyle farkı 1'e indirsede karşılaşmanın bitiş düdüğü geldi ve sarı yeşilli temsilcimiz 3 puana ulaştı. AFYON BERABERE SAKARYA GALİP Zirve mücadelesinde sarı yeşilli temsilcimizin rakiplerinden Afyon Güneydoğu deplasmanında 12 Bingölspor ile golsüz berabere kaldı. Darıca G.B şampiyon olamazsa ligi en kötü 2. Bitirerek play off gruplarında iyi bir takımla eşleşmek adına Sakarya spor maçlarını da takibe aldı. Sakaryaspor’da Güneydoğu deplasmanında Diyarbekirsporla karşılaştı ve tek golle 3 puana ulaştı. 59 puanla haftayı kapatan temsilcimiz Sakaryaspor ile olan 1 puanlık fark korunurken Afjet Afyonspor ile 5 puana indi.
Şampiyonluk yolunda kredisiz yoluna devam eden Darıca Gençlerbirliği, Orduspor deplasmanından da 3 gol buldu ve dönerek yüzünü rakiplere çevirdi.

Ordu’da karşılaşmaya daha istekli ve daha hızlı başlayan taraf temsilcimiz Darıca G.B oldu. Daha maçın ilk dakikasında Cafercan'ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Abuzer'in vuruşu kalecide kaldı. Maçn ilk dakikasında Orduspor kalesini adeta ablukaya alan Darıca GB sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Bu pozisyonlarda sonra Aziz savunmayı geçemese de 10.dakikada sarı yeşilli temsilcimiz aradığı golü penaltıdan Cafercan ile buldu. (0-1)Temsilcimizin gol sevinci sadece 4 dakika sürdü. Özgen, kaleci Gökhan'dan dönen topu tamamladı ve skora denge geldi. (1-1) Bu dakikadan sonra tekrar baskısını artıran temsilcimiz Aziz ve Cafercan’ın sert ve düzgün şutları ağlarla buluşmadı. İstekli bir karşılaşma çıkaran Cafercan dakikalar 27’yi gösterirken bir kez daha takımını öne geçiren gole imza attı. Bu golden yine ilk bölümde olduğu gibi 4 dakika sonra bir gol daha geldi ama bu kez Darıca G.B’nin farkı ikiye çıkaran golü ağlarla buluştu. Gökhan Erdoğan'ın ortasında Yasin Öztop'un ters vuruşu ağlara gitti. (1-3) Karşılaşmanın ilk yarısının son bölümünde Cafercan kaleyi bu kez kafayla yoklasa da skor değişmedi ve ve Darıca G.B soyunma odasına üstün girdi.

İKİNCİ YARIDA DOĞANCAN RÜZGARI

Sarı yeşilli temsilcimizin devre arasında Orduspor'dan transfer ettiği Doğancan Aynacı, sahaya kaptanlık pazu bandıyla çıkarken ikinci yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. İkinci yarının hemen başında Doğancan Aynacı'nın yerden vuruşu direğin dışına çarparak dışarı giderken 5 dakika sonra yine kaleyi yokladı ama isabet sağlayamadı. Mçın bu dakikasından itibaren evsahibi takım taraftarları kendi yöneticileri ile ilgili olumsuz tezahüratlara başladı. Kalan dakikalar içinde iki takımında gol arayışları sonuç vermezken dakikalar eridi. Maç böyle bitecek derken evsahibi Orduspor Murat Torun'un golüyle farkı 1'e indirsede karşılaşmanın bitiş düdüğü geldi ve sarı yeşilli temsilcimiz 3 puana ulaştı.

AFYON BERABERE SAKARYA GALİP

Zirve mücadelesinde sarı yeşilli temsilcimizin rakiplerinden Afyon Güneydoğu deplasmanında 12 Bingölspor ile golsüz berabere kaldı. Darıca G.B şampiyon olamazsa ligi en kötü 2. Bitirerek play off gruplarında iyi bir takımla eşleşmek adına Sakarya spor maçlarını da takibe aldı. Sakaryaspor’da Güneydoğu deplasmanında Diyarbekirsporla karşılaştı ve tek golle 3 puana ulaştı. 59 puanla haftayı kapatan temsilcimiz Sakaryaspor ile olan 1 puanlık fark korunurken Afjet Afyonspor ile 5 puana indi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.