19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca frene basacak!

Spor 20.07.2018 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca frene basacak!

Darıca G.B teknik heyeti bu sabah 40 dakikalık yüksek tempolu koşuyla sınırları zorlayan futbolcularını mükafatlandıracak. Yarın sabah tek idman yapacak olan sarı yeşilliler, Pazar sabahı ise 1 günlük izne ayrılacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde antrenmanların dozajının bir hayli fazla olması oyuncuları zorlasa da teknik heyet oyuncularından performanslarından bir hayli memnun. Bu sabah iki ayrı 20’şer dakikadan oluşan toplamda 40 dakikalık yüksek tempolu koşu yapan sarı yeşilliler sınırları zorlarken, takımdan tüm futbolcuların özverili ve gayretli çalışmaları teknik heyeti sevindirdi. PAZAR GÜNÜ İZİN VAR Yorucu bir 5 gün geçiren sarı yeşilliler, yarın sabah dinlenerek günün tek çalışmasını saat 18.00’da yapacak. Pazar sabahı kahvaltı sonrasında takıma 1 günlük izne ayrılacak olan Darıca Gençlerbirliği takımı, bu süreçte adeta nefes alacak. Pazartesi sabah yeniden çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürecek olan Abdülkadir Aslan’ın öğrencileri, çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.
Darıca G.B teknik heyeti bu sabah 40 dakikalık yüksek tempolu koşuyla sınırları zorlayan futbolcularını mükafatlandıracak. Yarın sabah tek idman yapacak olan sarı yeşilliler, Pazar sabahı ise 1 günlük izne ayrılacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde antrenmanların dozajının bir hayli fazla olması oyuncuları zorlasa da teknik heyet oyuncularından performanslarından bir hayli memnun. Bu sabah iki ayrı 20’şer dakikadan oluşan toplamda 40 dakikalık yüksek tempolu koşu yapan sarı yeşilliler sınırları zorlarken, takımdan tüm futbolcuların özverili ve gayretli çalışmaları teknik heyeti sevindirdi.

PAZAR GÜNÜ İZİN VAR

Yorucu bir 5 gün geçiren sarı yeşilliler, yarın sabah dinlenerek günün tek çalışmasını saat 18.00’da yapacak. Pazar sabahı kahvaltı sonrasında takıma 1 günlük izne ayrılacak olan Darıca Gençlerbirliği takımı, bu süreçte adeta nefes alacak. Pazartesi sabah yeniden çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürecek olan Abdülkadir Aslan’ın öğrencileri, çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.