Darıca G.B A.Ş oluyor

Spor 24.01.2018 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B A.Ş oluyor

BAŞKAN KARABACAK’TAN FLAŞ AÇIKLAMA

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kongrede önemli mesajlar verdi. Karabacak, ''2004’ten bu yana kulübümüze maddi ve manevi desteğimizi esirgemedik. Dün olduğu gibi bugün de yarın da kulübümüzün yanında olacağımın bilinmesini istiyorum. Darıca G.B her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğun en ciddi favorisidir. Yeni başkanımız ve ekibinin yanı sıra kulübümüzün yağmurda çamurda yanında olan taraftar grubu Çınaraltı’nın da desteğiyle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Futbolun dibe vurduğu Kocaeli’nde, ilimizi ve bölgemizi en iyi şekilde ederek şampiyon olacağız. Şampiyonluğumuz şimdiden hayırlı olsun’’şeklinde konuştu. RENKLERİ VE İSMİ DEĞİŞMEYECEK, MAÇLARI DARICA’DA OYNAYACAK Darıca G.B'nin önümüzdeki süreçte Anonim Şirketi olacağının haberini veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ''Biz siyasiler bugün varız, yarın yokuz. Ancak Darıca GB'nin daima var olabilmesi için, Darıca G.B'yi önümüzdeki süreçte Anonim Şirketi'ne dönüştüreceğiz. Böylelikle kulübümüzün geleceğini teminat altına alacağız. Kulübümüzün ismi, renkleri ve maçlarının Darıca’da oynama zorunluluğunu içeren maddeler de olacak. Bu kurallar asla değiştirilemeyecek. Güzel günler bizi bekliyor''dedi.  
BAŞKAN KARABACAK’TAN FLAŞ AÇIKLAMA

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kongrede önemli mesajlar verdi. Karabacak, ''2004’ten bu yana kulübümüze maddi ve manevi desteğimizi esirgemedik. Dün olduğu gibi bugün de yarın da kulübümüzün yanında olacağımın bilinmesini istiyorum. Darıca G.B her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğun en ciddi favorisidir. Yeni başkanımız ve ekibinin yanı sıra kulübümüzün yağmurda çamurda yanında olan taraftar grubu Çınaraltı’nın da desteğiyle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Futbolun dibe vurduğu Kocaeli’nde, ilimizi ve bölgemizi en iyi şekilde ederek şampiyon olacağız. Şampiyonluğumuz şimdiden hayırlı olsun’’şeklinde konuştu.

RENKLERİ VE İSMİ DEĞİŞMEYECEK, MAÇLARI DARICA’DA OYNAYACAK

Darıca G.B'nin önümüzdeki süreçte Anonim Şirketi olacağının haberini veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ''Biz siyasiler bugün varız, yarın yokuz. Ancak Darıca GB'nin daima var olabilmesi için, Darıca G.B'yi önümüzdeki süreçte Anonim Şirketi'ne dönüştüreceğiz. Böylelikle kulübümüzün geleceğini teminat altına alacağız. Kulübümüzün ismi, renkleri ve maçlarının Darıca’da oynama zorunluluğunu içeren maddeler de olacak. Bu kurallar asla değiştirilemeyecek. Güzel günler bizi bekliyor''dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.