Darıca G.B Abant’ta üs kuracak!

Spor 12.06.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B Abant’ta üs kuracak!

2018-2019 sezonunda bölgemizi 2.Lig’de temsil edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nin sezon başı kamp yeri belli oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz Bolu Abant’ta bulunan eski ismi Petro Club olarak bilinen, yeni ismiyle Von Resort Hotel’de kampa girecek.  Oyuncuların rahatlığını ve konforunu düşünen sarı yeşilli yönetim, doğa ile iç içe olan Von Resort Hotel’de takımı kampa alacak. Önceki gün Bolu’ya giderek takımın kamp yapacağı oteli inceleyen Darıca G.B Sportif Direktörü İlter Kasap’ın yenilenen idman sahalarına tam not verdiği öğrenildi. KAMP AĞUSTOS’UN İLK HAFTASI BAŞLAYACAK Darıca’da yapılacak olan ve 15 gün sürecek olan ilk etap çalışmalarının ardından 2 günlük izin sonrasında Ağustos’un ilk haftasında Bolu kampına gitmeyi amaçladıklarını kaydeden Sportif Direktör Kasap, 12-13 gün sürecek kampta en az 4 hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Kasap, kamp tarihleri ve maç programlarının Teknik Direktör konusunun netleşmesinin ardından belli olacağını söyledi.

2018-2019 sezonunda bölgemizi 2.Lig’de temsil edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nin sezon başı kamp yeri belli oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz Bolu Abant’ta bulunan eski ismi Petro Club olarak bilinen, yeni ismiyle Von Resort Hotel’de kampa girecek. 

Oyuncuların rahatlığını ve konforunu düşünen sarı yeşilli yönetim, doğa ile iç içe olan Von Resort Hotel’de takımı kampa alacak. Önceki gün Bolu’ya giderek takımın kamp yapacağı oteli inceleyen Darıca G.B Sportif Direktörü İlter Kasap’ın yenilenen idman sahalarına tam not verdiği öğrenildi.

KAMP AĞUSTOS’UN İLK HAFTASI BAŞLAYACAK

Darıca’da yapılacak olan ve 15 gün sürecek olan ilk etap çalışmalarının ardından 2 günlük izin sonrasında Ağustos’un ilk haftasında Bolu kampına gitmeyi amaçladıklarını kaydeden Sportif Direktör Kasap, 12-13 gün sürecek kampta en az 4 hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Kasap, kamp tarihleri ve maç programlarının Teknik Direktör konusunun netleşmesinin ardından belli olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.