Darıca G.B Antalya’da üs kurdu

Spor 02.01.2017 - 21:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B Antalya’da üs kurdu

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, dün Antalya Belek’e giderek Arcadia Otel’de kampa girdi. Yeni transferlerden Özer Kutlu ve Yusuf Orhan da takıma dahil olurken, sarı yeşilliler ilk antrenmanını gerçekleştirdiler.

Devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Antalya’ya giden 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ayağının tozuyla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Dün saat 16.30’da haftanın ilk antrenmanını yapan sarı yeşilliler, kondisyon ağırlıklı yapacağı idmanlarla ikinci yarıya hazır olacak. Sarı yeşillilerde yeni transferlerden Özer Kutlu ve Yusuf Orhan da kampa katılırken, Darıca G.B yönetiminin bir transfer daha yaparak devre arası transferini noktalayacağı öğrenildi. İKİNCİ YARIYA BOMBA GİBİ GİRECEK Belek Arcadia Otel’de kampa giren Darıca G.B takımı, 11 günlük bir kamp süreci geçirecek. Bu periyotta iki hazırlık maçı yapmayı planlayan sarı yeşilliler, Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde ikinci yarıya bomba gibi girmenin planlarını yapacak.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, dün Antalya Belek’e giderek Arcadia Otel’de kampa girdi. Yeni transferlerden Özer Kutlu ve Yusuf Orhan da takıma dahil olurken, sarı yeşilliler ilk antrenmanını gerçekleştirdiler.

Devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Antalya’ya giden 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ayağının tozuyla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Dün saat 16.30’da haftanın ilk antrenmanını yapan sarı yeşilliler, kondisyon ağırlıklı yapacağı idmanlarla ikinci yarıya hazır olacak. Sarı yeşillilerde yeni transferlerden Özer Kutlu ve Yusuf Orhan da kampa katılırken, Darıca G.B yönetiminin bir transfer daha yaparak devre arası transferini noktalayacağı öğrenildi.

İKİNCİ YARIYA BOMBA GİBİ GİRECEK

Belek Arcadia Otel’de kampa giren Darıca G.B takımı, 11 günlük bir kamp süreci geçirecek. Bu periyotta iki hazırlık maçı yapmayı planlayan sarı yeşilliler, Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde ikinci yarıya bomba gibi girmenin planlarını yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.