19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B Aslan’a emanet !

Spor 09.07.2018 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B Aslan’a emanet !

SARI YEŞİLLİLER 57 YAŞINDAKİ TEKNİK ADAMLA ANLAŞMAYA VARDI

Ve Darıca Gençlerbirliği’nde teknik direktör belirsizliği son buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz Trabzonspor U-19 takımının teknik sorumluğunu yapan Abdulkadir Aslan ile anlaşmaya vardı. 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği aradığı teknik direktörü Trabzon’da buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz son olarak Trabzonspor U-19 takımının teknik sorumluğunu yapan Abdulkadir Aslan’ı takımın başına getirdi. Daha önce Akçaabat Sebatspor’da Aslan ile birlikte görev yapan Darıca G.B Sportif Direktör İlter Kasap, tanıdığı ve bildiği bir teknik direktör ile çalışacak olmanın Darıca G.B’ye büyük katkısı olacağını söyledi. ARTANLAR VE DOĞRAMACI DA GELİYOR Öte yandan Darıca G.B Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan’ın yardımcılıklarını, 2014-2015 sezonunda Darıca G.B’de Teknik Direktör Özgür Vurur’un ekibinde yer alan Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar ile Yardımcı Antrenör Özgür Doğramacı yapacak. ABDULKADİR ASLAN  KİMDİR? Akçaabat Sebatspor’da 1 yıl alt yapı teknik koordinatörlüğü ve 6 yıl da profesyonel takım olmak üzere 7 yıl teknik adam olarak görev yaptı. Ünyespor da yardımcı antrenör, Hopaspor da 2 yıl teknik direktörlük, Orduspor da 1 yıl yardımcı antrenörlük yaptı. 2007-2008 sezonunda Akçaabat Sebatspor’u çalıştırdı. 2014-2017 yılları arasında 1461 Trabzon takımının farklı yaş kategorilerinde görev yapan 57 yaşındaki teknik adam son olarak geçen sezon Trabzonspor U-19 takımının teknik sorumluluğunu yapmıştı.  
SARI YEŞİLLİLER 57 YAŞINDAKİ TEKNİK ADAMLA ANLAŞMAYA VARDI

Ve Darıca Gençlerbirliği’nde teknik direktör belirsizliği son buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz Trabzonspor U-19 takımının teknik sorumluğunu yapan Abdulkadir Aslan ile anlaşmaya vardı.

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği aradığı teknik direktörü Trabzon’da buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz son olarak Trabzonspor U-19 takımının teknik sorumluğunu yapan Abdulkadir Aslan’ı takımın başına getirdi. Daha önce Akçaabat Sebatspor’da Aslan ile birlikte görev yapan Darıca G.B Sportif Direktör İlter Kasap, tanıdığı ve bildiği bir teknik direktör ile çalışacak olmanın Darıca G.B’ye büyük katkısı olacağını söyledi.

ARTANLAR VE DOĞRAMACI DA GELİYOR

Öte yandan Darıca G.B Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan’ın yardımcılıklarını, 2014-2015 sezonunda Darıca G.B’de Teknik Direktör Özgür Vurur’un ekibinde yer alan Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar ile Yardımcı Antrenör Özgür Doğramacı yapacak.

ABDULKADİR ASLAN  KİMDİR?

Akçaabat Sebatspor’da 1 yıl alt yapı teknik koordinatörlüğü ve 6 yıl da profesyonel takım olmak üzere 7 yıl teknik adam olarak görev yaptı. Ünyespor da yardımcı antrenör, Hopaspor da 2 yıl teknik direktörlük, Orduspor da 1 yıl yardımcı antrenörlük yaptı. 2007-2008 sezonunda Akçaabat Sebatspor’u çalıştırdı. 2014-2017 yılları arasında 1461 Trabzon takımının farklı yaş kategorilerinde görev yapan 57 yaşındaki teknik adam son olarak geçen sezon Trabzonspor U-19 takımının teknik sorumluluğunu yapmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.