Darıca G.B'de İbrahim Yılmaz depremi!

Spor 04.12.2015 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B'de İbrahim Yılmaz depremi!

Darıca G.B'de İbrahim Yılmaz depremi!

İbrahim Yılmaz kadro dışı! Erzincanspor maçı öncesinde bugün son çalışmasını gerçekleştiren Darıca Gençlerbirliği’nde İbrahim Yılmaz maç kadrosuna alınmadı. Genç golcünün hem mental hem de fiziksel olarak hazır olmadığı için kadroya alınmadığı öğrenilirken, İbrahim’e 3 gün izin verildiği öğrenildi. Sarı yeşilli formayla bu sezon 5 kez rakip ağları sarsan İbrahim Yılmaz, ortaya koyduğu performansla beklentilerin bir hayli altında kaldı. 5 İSİM SINIRDA Öte yandan sarı yeşilli temsilcimizde Erzincanspor maçı öncesinde 5 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartı bulunan Kaleci Atilla Koca, Ferhat Çoban, Burak Sürmeli, Sadi Karaduman ve Tuncay Fındıkçı Erzincanspor maçında sarı kart görmeleri halinde devrenin son maçı olan Bayburtspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Darıca G.B’de sakatlığı bulunan Hüseyin Erol da maç kadrosuna alınmadı.
Darıca G.B'de İbrahim Yılmaz depremi!

İbrahim Yılmaz kadro dışı!

Erzincanspor maçı öncesinde bugün son çalışmasını gerçekleştiren Darıca Gençlerbirliği’nde İbrahim Yılmaz maç kadrosuna alınmadı. Genç golcünün hem mental hem de fiziksel olarak hazır olmadığı için kadroya alınmadığı öğrenilirken, İbrahim’e 3 gün izin verildiği öğrenildi. Sarı yeşilli formayla bu sezon 5 kez rakip ağları sarsan İbrahim Yılmaz, ortaya koyduğu performansla beklentilerin bir hayli altında kaldı.

5 İSİM SINIRDA

Öte yandan sarı yeşilli temsilcimizde Erzincanspor maçı öncesinde 5 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartı bulunan Kaleci Atilla Koca, Ferhat Çoban, Burak Sürmeli, Sadi Karaduman ve Tuncay Fındıkçı Erzincanspor maçında sarı kart görmeleri halinde devrenin son maçı olan Bayburtspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Darıca G.B’de sakatlığı bulunan Hüseyin Erol da maç kadrosuna alınmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.