Darıca G.B’den gövde gösterisi!

Spor 03.07.2018 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B’den gövde gösterisi!

SARI YEŞİLLİLERDE İMZALAR ARDI ARDINA SIRALANDI

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, transferde sessizliği bozarak bombalarını ardı ardına sıraladı. Sarı yeşilli temsilcimiz daha önceden de Darıca G.B formasını terleten Erokspor'dan Adem Aydın, Adanaspor'dan Uğur Daşdemir ve Gölcükspor'dan Ahmet Kutluer ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahid Vural, Sportif Direktör İlter Kasap'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Lokman Demirtaş ve Hakan Özcan ile kulüp yöneticileri Ahmet Sağlam ve Ferhat Gümüştekin'in de hazır bulunduğu imza töreninde Darıca G.B ile sözleşme imzalayan 3 futbolcu, yeniden yuvaya döndükleri için mutlu olduklarını söylediler. Özellikle 3.Lig’deki 2014-2015 sezonundaki unutulmaz kadronun değişilmez 3 oyuncusundan biri olan Adem, Uğur ve Ahmet, 2018-2019 sezonunda Darıca G.B forması altında bu kez 2.Lig’de mücadele edecekler.  FOTOĞRAFLAR VE DETAYLAR YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE
SARI YEŞİLLİLERDE İMZALAR ARDI ARDINA SIRALANDI

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, transferde sessizliği bozarak bombalarını ardı ardına sıraladı. Sarı yeşilli temsilcimiz daha önceden de Darıca G.B formasını terleten Erokspor'dan Adem Aydın, Adanaspor'dan Uğur Daşdemir ve Gölcükspor'dan Ahmet Kutluer ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahid Vural, Sportif Direktör İlter Kasap'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Lokman Demirtaş ve Hakan Özcan ile kulüp yöneticileri Ahmet Sağlam ve Ferhat Gümüştekin'in de hazır bulunduğu imza töreninde Darıca G.B ile sözleşme imzalayan 3 futbolcu, yeniden yuvaya döndükleri için mutlu olduklarını söylediler. Özellikle 3.Lig’deki 2014-2015 sezonundaki unutulmaz kadronun değişilmez 3 oyuncusundan biri olan Adem, Uğur ve Ahmet, 2018-2019 sezonunda Darıca G.B forması altında bu kez 2.Lig’de mücadele edecekler. 

FOTOĞRAFLAR VE DETAYLAR YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.