19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B emin ellerde!

Spor 22.06.2018 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B emin ellerde!

BAŞKAN KARABACAK’TAN SPOR MÜDÜRÜMÜZ ÇAĞLAR AKAR’A NET AÇIKLAMALAR

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Darıca Gençlerbirliği taraftarlarını rahatlatan ve umutlandıran mesajlar vererek Darıca G.B’nin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette sarı yeşilli camiaya güven ve umut dolu mesajlar verdi. Hedef Gazetesi Spor Müdürü Çağlar Akar’a önemli açıklamalar yapan Başkan Karabacak, Darıca G.B taraftarlarının yüreğine su serpen mesajlar verdi. Her daim Darıca G.B’nin yanında olarak, maddi ve manevi destek vereceğini vurgulayan Karabacak, ‘’Gerekeni yapacağız” dedi. ‘’KİMSENİN ŞÜPHESİ VE KAYGISI OLMASIN’’ 10 yıllık 2.Lig hasretine son veren Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı olduğunu söyleyen Onursal Başkan Karabacak, ‘’Darıca G.B bir kez daha göğsümüzü kabartarak başarı çıtasını yükseltmiştir. Hiç kimsenin şüphesi ve kaygısı olmasın. Çünkü Darıca Gençlerbirliği emin ellerde. Darıca’mızı 2.Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Göreve geldiğimizden bu yana spora ve sporcuya verdiğimiz destek nasıl olduysa, bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Darıca’mızın markası Darıca Gençlerbirliği başarısını sürdürmeye devam edecektir” dedi.
BAŞKAN KARABACAK’TAN SPOR MÜDÜRÜMÜZ ÇAĞLAR AKAR’A NET AÇIKLAMALAR

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Darıca Gençlerbirliği taraftarlarını rahatlatan ve umutlandıran mesajlar vererek Darıca G.B’nin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette sarı yeşilli camiaya güven ve umut dolu mesajlar verdi. Hedef Gazetesi Spor Müdürü Çağlar Akar’a önemli açıklamalar yapan Başkan Karabacak, Darıca G.B taraftarlarının yüreğine su serpen mesajlar verdi. Her daim Darıca G.B’nin yanında olarak, maddi ve manevi destek vereceğini vurgulayan Karabacak, ‘’Gerekeni yapacağız” dedi.

‘’KİMSENİN ŞÜPHESİ VE KAYGISI OLMASIN’’

10 yıllık 2.Lig hasretine son veren Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı olduğunu söyleyen Onursal Başkan Karabacak, ‘’Darıca G.B bir kez daha göğsümüzü kabartarak başarı çıtasını yükseltmiştir. Hiç kimsenin şüphesi ve kaygısı olmasın. Çünkü Darıca Gençlerbirliği emin ellerde. Darıca’mızı 2.Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Göreve geldiğimizden bu yana spora ve sporcuya verdiğimiz destek nasıl olduysa, bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Darıca’mızın markası Darıca Gençlerbirliği başarısını sürdürmeye devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.