19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B fırsat tepti 2-3

Spor 05.03.2017 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B fırsat tepti 2-3

  3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 25.haftasında sahasında konuk ettiği Sakaryaspor’a 3-2 yenilerek taraftarlarını üzdü. Lider Afyonspor’un Orduspor deplasmanında puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı elinin tersiyle iten sarı yeşillilerin zirve ile arasındaki puan farkı 6’ya çıkarken, Sakaryaspor ile Darıca Gençlerbirliği arasındaki puan farkı 1’e indi. ÇINARALTI’NDAN MÜTHİŞ DESTEK Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılamada sarı yeşilli taraftarlar takımlarına müthiş bir destek verdiler. Çınaraltı taraftarı maç boyunca takımlarını maça iterken, sarı yeşilli futbolcular muhteşem desteğe karşılık verememenin üzüntüsünü yaşadılar. KABUS GİBİYARIM SAAT Mücadelenin 3.dakikasında Coşkun Yılmaz’ın golüne engel olamayan Darıca G.B maça adeta 1-0 geride başladı. 16’da Hüseyin Altuğ Taş ile farkı 2’ye çıkaran Sakarya ekibi, 27’de Serdar Ümit Deniz ile skoru 3-0’a getirdi. İlk yarıda bu sonuçla tamamlandı. ÜMİTLENDİK AMA OLMADI İkinci yarıya iyi başlayan Darıca G.B aradığı gole 72’de Özer’le ulaştı. 83’te Cafercan’ın farkı 2’ye indiren golü umutlarımızı yeşertse de beraberlik sayısı gelmeyince Darıca G.B sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Sarı yeşilli temsilcimizi bu sonucun ardından 49 puanda kalarak haftayı 2.sırada kapattı.

 

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 25.haftasında sahasında konuk ettiği Sakaryaspor’a 3-2 yenilerek taraftarlarını üzdü. Lider Afyonspor’un Orduspor deplasmanında puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı elinin tersiyle iten sarı yeşillilerin zirve ile arasındaki puan farkı 6’ya çıkarken, Sakaryaspor ile Darıca Gençlerbirliği arasındaki puan farkı 1’e indi.

ÇINARALTI’NDAN MÜTHİŞ DESTEK

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılamada sarı yeşilli taraftarlar takımlarına müthiş bir destek verdiler. Çınaraltı taraftarı maç boyunca takımlarını maça iterken, sarı yeşilli futbolcular muhteşem desteğe karşılık verememenin üzüntüsünü yaşadılar.

KABUS GİBİYARIM SAAT

Mücadelenin 3.dakikasında Coşkun Yılmaz’ın golüne engel olamayan Darıca G.B maça adeta 1-0 geride başladı. 16’da Hüseyin Altuğ Taş ile farkı 2’ye çıkaran Sakarya ekibi, 27’de Serdar Ümit Deniz ile skoru 3-0’a getirdi. İlk yarıda bu sonuçla tamamlandı.

ÜMİTLENDİK AMA OLMADI

İkinci yarıya iyi başlayan Darıca G.B aradığı gole 72’de Özer’le ulaştı. 83’te Cafercan’ın farkı 2’ye indiren golü umutlarımızı yeşertse de beraberlik sayısı gelmeyince Darıca G.B sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Sarı yeşilli temsilcimizi bu sonucun ardından 49 puanda kalarak haftayı 2.sırada kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.